Midnattsmemoarer

Klockan är strax midnatt, jag är astrött men kan inte gå och sova. Mår pissdåligt och gör inte det hela bättre av att sitta och lyssna på Kent. Jag känner mig ensam. Har asont i nacken så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Livet känns hopplöst, och ja jag vet att det bara är jag som kan göra nåt åt det. Undrar vart mitt självförtroende har tagit vägen? Det känns som att det ligger någonstans på glänt, gömt sig i väntan på svar. Svar undrar ni? Ja, jag är luddig. Men jag tänker inte berätta nu och inte heller här för den delen. Jag vill att någon ska se mig och förstå att jag inte mår bra trots att jag säger att jag gör det. Vill bli omhändertagen, få en kopp te och bara prata. Men samtidigt är det svårt att prata. Känner mig så kall och vilsen. Kan ingen bara ge mig tid, förståelse och ömhet?

Pisshumör

Kan inte någon ta hand om mig? Krama mig? Bara engagera sig i mig? Känner mig totalt vilsen just nu. Vill gråta samtidigt som jag är skitglad. Pisshumör!

Outfit of the day!



Nu ska jag hem till mamma och hjälpa henne förbereda för alla gäster. Vet inte om jag pallar, men det är bara att lägga på smilet och göra det bästa av dagen.

Klänningen är min älskling som jag köpte på Wilma till halva priset. Den kommer bli en klassiker i min garderob!

Vill hitta på något ikväll, men vad? Sitta hemma och hinka vin med släkten är då inte direkt lockande.

Helg!

Underbart? Ja det är det verkligen. Planer? Nja, inte mer än att fira mamma i morgon. Sen får vi väl se. Självklart ska jag träna, börjar allt bli beroende!

1 dag kvar....

... tills:
  • 4 dagars ledighet
  • det är lördag
  • jag har hela hustet för mig själv i en vecka
Ska bli så skönt! Den här veckan ska det bli enbart fokus på mig, mig, mig och MIG! Vad jag vill, och när jag vill det! En vecka som jag bara ska må bra och ha det trevligt. Vad som händer? Det vet jag inte. Men nog ska jag hitta på något kul!

Tränat...

... igen! Japp, jag hänger numera mer på gymmet än hemma känns det som. Men där får jag vara utan att nån bryr sig. Idag var det Cardio Moves på schemat. Och hej vad det gick. Var vissa saker jag hade lite svårt för eftersom jag har ont i nacken. Men annars flöt det på.

Jobb i två dagar till, sen ledig helg!

Look at me now!

Idag är en mycket bättre dag. Visst finns saker som fortfarande tynger mig, och lär göra tills jag får svar, men i stort sett är livet på topp! Dagen började rätt tråkigt men när jag satt på bussen så gick det på en så grymt snygg/söt kille. Han värmde då min morgon när han titta på mig när han stod i dörren, och igen när han gått på. Kvittar om han var 18, 20 eller äldre, tilltalande var han i allafall.
På jobbet var det ganska segt dock, och jag blev störtglad när jag äntligen fick gå hem. Satte mig på bussen, lyssnade på go musik och förberedde mig för träningen. Och så skönt det var att svettas järnet! Var på spinning, trodde i början att jag skulle då, men när man väl är i gång är det underbart. Har kommit fram till att gymmet verkligen är min fristad. Här är ingen som sättar krav. De bara pushar. Även om jag är arg, glad eller ledsen så kommer jag alltid därifrån med ett starkare självförtroende och ett piggt och glatt jag. Måste verkligen bli duktig på att gå dit regelbundet. Och försöka hitta en lägenhet i stan så att det går lättare.
Bussen hem gav mig också att gott skratt. In på bussen kommer en tjej med först en stor svart yvig hund, sen kommer en mindra vit, samt en vit skottie. Men detta är inte allt(!). När hon vänder sig om så sitter det en iller i luvan. Hur orkar hon?

Det har vart en minst knasig dag, men som fått mig att le. Bara att ladda för morgondagen!

F*ck this day!

Det har verkligen vart en upp och ner dag. Började med att sova enda fram till klockan 11, är så där bra att sova i tolv timmar. Sen började pappa tjata igen om att jag aldrig säger något, bla bla bla. Men om jag för sjutton muggar inte har något att säga så tycker jag det bara är onödigt att ha en konveration om ingenting. Men visst lite kan jag väl hålla med, men det är inte bara jag som behöver bli bättre utan också han.

När jag sedan var på promenad fick jag en obehaglig känsla i kroppen, så jag tog tag i saken och gjorde det rätta i situationen.

Nu ska jag inte sitta här och beklaga mig längre. Bättre att tänka positivt, och framåt. Misstag och misslyckanden händer hela tiden, är bara att gå vidare.

Jodå det fungerar!

Jag var ärligt talat skaptisk till GratisBio.se till en början. Men tänkt, jag ger det ett försök. Så jag har emellanåt klickat på länkar till hemsidor samt värvat ett par medlemmar. För någon månad sen kom jag upp i 1000p och beställde därför en kod till att plocka ut ett presenkort på 300 kr. I förra veckan valde jag att ta ut det på Kicks då jag var i stort behov av lite nytt smink. Snabb leverans var det, kom redan i fredags. Så i lördags gick jag till Kicks och tog med mig en foundation och en concelar, båda från Maxfactor. Och jag har fortfarande 55 kr kvar.



Visst det är lite jobb bakom poängen, men är det inte värt det? Ni som inte redan är medlemmar borde bli det, och då får ni gärna stötta mig genom att anväda denna länk;

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=79344

Tack GratisBio.se för presentkortet!

Ännu ett framsteg

Trots att jag inte fört min matdagbok i helgen så har jag lyckats hålla mig på banan. Och resultatet i dag var ett kilo mindre.

Vikt: 86 kg (-2 kg)
Midja: hittade inget måttband, återkommer senare

Nu ska jag fundera ut vad jag ska göra resten av dagen.

Ännu en lördag är förbi

Det blev mat, tjöt och vin igår. Väldans trevligt! Har lagt upp härliga bilder på Facebook. Finns inte mycket att säga om gårdagen. Avsaknad av vanliga söndagsångesten är härlig, jag är bara bakis. Det som hände hände, och jag ångrar ingenting.


I'm off!

Nu ska jag åka och möta upp Linda och Martina. Sen ska vi äta, tjöta och dricka vin. För första gången på länge, väldigt länge, känner jag mig faktiskt snygg!

Ciao my friends!

På högsta volym

Högtalarna dunkar på för fullt, är grymt skönt att vara ensam hemma så man kan spela massa go musik på hög volym. Har baljat i mig en massa kaffe så nu börjar jag blir kaffe-hög. Nu har jag lite planer för kvällen i allafall. Ska äta mat och dricka vin med mina kära arbetskollegor Linda och Martina. De jobbar helgen, så det blir ju ingen utgång. Men det är bättre än inget! Får se vad kvällen har att erbjuda. Tar en sak i taget.

Morgonstund

Pigg och allert! Nja det är väl inte riktigt sant. Men ska nu strax ta bussen in till stan och bränna lite kalorier på en Aerobic Core-pass. Ska bli skönt. Sen kan jag njuta hela dagen av att motionen redan är avklarad.

Dagen som gått

Idag har jag jobbat, köpt min kära kamera samt slingat håret. Och nu sitter jag här ensam i mitt stora hus när resten av familjen är hos farmor och farfar över helgen. Lite tragiskt, lite ensamt, lite skönt faktiskt. Samtidigt känns det knäppt. Jag är ledig, borde umgås med mina vänner, dricka vin, ja något. Men jag sitter här för mig själv. Får hoppas att det blir något sådant i morgon. Blir det inte det så får jag klara mig själv helt enkelt, något ska jag allt få gjort.

Laddar batterierna för träning i morgon förmiddag i allafall. Det är något som jag vet jag ska göra.

Framgång

I morse när jag skulle klä på mig tänkte jag, va fan jag provar min jeans. Och de passade! Wihoo! Har typ bara använt dem en gång tidigare, och sitter de som gjutet. Och när jag kom till jobber så kudne jag dra in knapp nummer två. Vilke nbra start på dagen! Slapp brandövningen gjorde jag också eftersom jag måste stå i kassan. Men det där med släcka dockor och sånt kan jag ju sen innan, men visst det hade vart bra med en repetition.

Hann plocka ihop kamerapaketet innan vi öppnade, så det ska jag köpa när jag slutat!

Jag har bestämt mig!

Det blir allt kameran i morgon! Men om jag ska göra det ska jag utmana mig själlv med att klädstopp i 4 veckor framöver. Det kommer bli svårt. Men som jag kämpar med träning och kost för att bli av med mina kilon så kan det allt vara värt det, för då kan jag ju handla när jag nått mitt mål!

Utmaning: Inga klädinköp på 4 veckor!


Ska jag slå till?

Jag fick en härlig lön och hade inte räkningar på mer än 3000 kr. Ska jag slå till på min kamera som jag gått och suktat efter? Men då sparar jag ju inte lika mycket till kommande lägenhet. Men frågan är om jag kommer att spara pengarna ändå, slutar ju alltid med shopping till slut ändå. Vill ju ha kameran, och vi ska dra ner på lagersaldot på just den jag vill ha. Så det är nu eller aldrig. Vill. Vill inte. Vill mycket!


Det är den beiga härligheten jag vill ha. Totalt med väska, minneskort och försäkring kommer det gå på strax över 2000 kr, och 500 kr har jag ju sedan julafton. Hmm. Hur ska jag göra?

Solsken

Idag mår jag definitivt bättre! Just nu sitter jag och fyller i min kalender som kom med posten idag. Får se om jag kan fixa en bild på den senare. Ser fram emot att få gå till gymmet och dansa loss för att sedan åka hem till Linda och äta kvällsmat. Ska se om jag hinner in på Lindex innan också och se om de har kvar något av de härliga nattlinnena, kostar ju bara 40 spänn nu för oss klubbmedlemar när det är halva reapriset. Hihi.

Ensam

Dagen har vart jättebra, har mått bra och fått saker gjorde. Men den senaste timmen har jag bara känt mig totalt värdelös och ensam. Förhoppningsvis beror det på trötthet och att det går över tills i morgon. Har ju saker att se fram emot då jag ska ta en tur på stan, träna samt ha kvällsfika med Linda. Och sen bara två dagar att jobba innan ledig helg. Så jag borde vara glad och pigg. Men f*n, hatar den här känslan.

Le och bli glad. Får hoppas att det fungerar.

Hurtbulle

Så känner jag mig idag! Först promenad och nu spinning. Och ett tufft pass var det. Svettades järnet, och det känns så skönt så. Nu ska jag njuta av resten av kvällen!

Ett telefonsamtal

Sandra vännen ringde nyss. Vi har inte setts på ett halvår eller hörts sen nyår. Saknar henne så! Hon berättade att hon ska ner till Ringhals om ett par veckor för att börja på sitt examensarbete och hoppades på att vi då kan ses. Det hoppas jag med! Min älskade promenadvän som jag pratar om allt med. Förhoppningsvis så ska hon flytta ner hit sen när skolan är över och hon får jobb på Ringhals, om hennes dröm går i uppfyllelse. Det hoppas jag verkligen. Saknar dig!


Sömningt

Idag sov jag mycket längre än tänkt. Vaknade vid halv elva, efter att ha sovit i sådär 11 timmar. Och eftersom pappa sover så måste jag tassa runt här och inte höras överhuvudtaget. Fick i allafall i mig frukost och titta lite på internet innan jag bestämde mig för att ta en promenad. Så nu är jag precis hemkommen från den. Har inga direkta planer för resten av dagen, men har bokat spinningpass och sen så måste jag se till att skriva ihop brevet till försökringsbolaget angående mina men efter skadan.

Återkommer senare.

Bra start på veckan

Nu har jag precit vart iväg på ett Core-pass på gymmet. Grymt härlig start för den här veckan. Och ännu bättre blev det när jag ställde mig på vågan samt tog fram måttbandet!

Vikt: 87 kg (-1 kg)
Midja: 86 cm (-2 cm)

Wihooo! Nu gäller det bara att inte tappa motivationen!

Ett SMS

Aldrig slutar jag förundras av människor. Det kom ett sms i natt, som tur är vaknade jag inte(!), Ska jag svara? Eller låta det vara? Blir till att funderas på.

Mys med Linda

Jag är precis hemkommen från en trevlig kväll hos Linda. När vi var på väg hemåt från jobbet idag undrade hon om inte jag ville komma hem till henne för att äta stuvade makaroner och stekt falukorv. Vem kan tacka nej till det? Min favvo ju. Så jag cyklade hem snabbt för att byta till mjukisaroch körde sedan till Håsten. Efter maten och kaffet satte vi oss i soffan och sappade på tvn. Vi fastnade till slut på SVT1 och P3 Guld Galan. Vilket gung! Massa go musik, jag vill ut och dansa! Men inte idag, för i morgon är det jobb. Kanske nästa helg. Vi får se.

Nu är det strax läggdags, upp tidigt i morgon igen.

Nämen oj

Jobbarbyxorna som för ett par veckor sedan satt som berget sitter nu löst! Väldigt löst, kunde nämligen dra in en av knapparna så att de satt bättre. Wihooo! På väg åt rätt håll =)

Duktigt!

Idag på jobbet stod det på bordet en låda chokladbollar, en låda havreflarn och en låda chokladpraliner. Mumma! Men duktig som jag var så var jag inte ens i närheten av att ta en. Nej, även om doften var underbar så avstod jag.

Hur kan jag äta för lite?

Jag tycker jag äter mycket. Och när jag fyller i programmet så tar jag ändå i lite, men ändå kommer jag inte upp i antalet kalorier som bör ätas. Och åt precis kvällsmat, men är hungrig igen så förbränningen är verkligen igång. Härligt!

Var iväg på CardioMoves-passat idag, nytt namn för DanceMania. Gud vad skönt det var att få upp pulsen och svettas! Varför slutade jag egetnligen med det för ett par månader sen? Är ju underbart! Så nu blir det planering som gäller så att jag kan få in fler pass i min vardag. Hittills är det bokat ett på måndag morgonen innan jobbet samt ett på tisdagen då jag är ledig. Nu ska jag allt få bukt på det här!

Hunger!

Jag är hungrig! Hela tiden! Ändå äter jag mer än innan, bara att jag har koll på vad och när jag gör det. Konstigt. Min magen har verkligen fått upp farten. Och det är väl klart, kaffe gör inte det hela bättre. Nu står jag och steker kyckling till lunch. Testar att hitta på något nytt, så vi får se hur det smakar.

Vårjacka

Surfade in på Gina Tricots hemsida och fann denna vackra skapelse. Vill verkligen ha vår nu, så man blir av med alla vinter kläder. Denna jacka hade passat mig perkfekt. Men kanske i grått istället, då jag gillar att byta färger på halsdukar, väskor etc.


Vilken skönhet!

Jag är så avundsjuk på Ida som är iväg på besök i Miami. Hade jag fått åka till USA igen och springa in i en Forever 21 butik skulle jag lätt greppa den här klänningen. Så Ida, tänk på mig om du ser den här!


En smärre chock!

Vad har hänt? Ställde mig på vågen nyss och blev väldigt förvånad, 88 kg(!). Trodde jag vägde minst 5 kg mer än så. Vilken positiv start! Ja nu har jag anmält mig på Viktklubb.se igen, ett 6 månaders medlemsskap. Och nu ska jag se till att verkligen använda det så jag blir av med hullet.

Mitt första mål är 8 kg på 10 veckor. Men jag tar en dag i taget! Pepping tack =)

Mitt nya motto

På bara ett par veckor har jag märkt att jag är självsäkrare och vågar mer. Så mitt nya motto lyder som du kan läsa till vänster;

Lev livet, vågar man inte ta chanser så kommer man ingenstans.

Ni som känner mig kanske tror jag blivit galen. Men jag trivs bättre i livet nu än jag gjort på väldigt länge. Visst har jag mina problem, speciellt på hemmafronten. Men de glömmer jag så fort jag kommer hemifrån. Får se till att hitta på något nu när jag har två lediga dagar att se framemot. Frågan är bara vad.

Kalender

Jag har i flera veckor vart i behov av att köpa mig en ny kalender då det nya året redan börjat. Men har inte funnit någon som var intressant. Så idag när tiden stod still i kassan slog jag till och beställde en egen hos personligalmanacka.se. Och nej det blev ingen rosa utan en röd. Hoppas den dyker upp snart bara, måste få koll på mitt liv!

Vilken kväll!?!

Om förra helgen var crazy, då var denna värre! Tänker inte säga mycket mer än så, inte ens jag hänger med och det är en lååång historia som jag inte riktigt känner för att dra upp här. Men man kan säga som så att det var förra lördagen i repris fast med en twist.

Idag har jag inte gjort mycket. Gick upp ur sängen vid två tiden då mamma kom och hämtade mig. Har hjälpt till att tvätta bilen eftersom det är jag som smutsat ner den. Åkte hem för en dusch för att sedan åka iväg igen för att träffa Linda och Martina från jobbet. En riktig tjej-tjötar fika, tack för det! Behövde råda lite bot på min lördagskväll.

Nu är jag f*cking j*vla trött, och borde ta och sova snart. Får se hur det blir med den saken.

Godnatt!

Nu ska jag lägga mig så att jag kommer upp till jobbet i morgon. Hoppas verkligen att dagen går fort så att jag får åka hem och svira om till kvällsoutfiten. För i morgon är det vinkväll hos Lollo med Linda som står på schemat. Vi ska dricka gott vin, snacka hål på huvudet och spela spel. Om det blir någon utgång eller vad mer som händer vet jag ej. Men hoppas får man ju.

Godnatt på er!

Kaffedag

Idag är det ledigdag, såå skönt. Hade som mål att gå upp runt 8-tiden för att åka in till gymmet coh köra en långpass. Men vaknade halv elva, jag som tänkt vara trött ikväll och somna tidigt för att vara pigg hela dagen i morgon. Kom i allafall iväg till gymmet, och eftersom det var ett tag sedan jag var där sist så körde jag bara ett kort konditionspass. Fullt tillräckligt för dagen. Efter gymmet sprang jag snabbt in på Lindex för att köpa strumpbyxor till morgondagen. Sen hem till Lollo där vi drack mängder av kaffe och tjötade. Hungern gjorde sig sedan påminnd så jag åkte hem och lagade lite mat. Det blev lax med qinoua. Snabblagat och nyttigt.

Nu sitter jag och smuttar på min typ tredje kopp kaffe för dagen, och när jag menar kopp så är det inte små, utan rejäla muggar. Får se hur det går med sömnen i natt.


Färgstarkt

Dagens shopping gick i korallrosa. Blev en cardigan på Gina Tricot, en 3/4-ärms top och hårspännen på H&M samt den uttittade och efterlängtade svarta klänningen på Wilma. Det var halva priset på den, så blev bara 350 kr. Blev även tre flaskor vin på Systemet. Bunkra upp lite så man slipper ränna där hela tiden.


www.ginatricot.se

Träffa Lollo

Nu ska jag snart in till stan för att ta en fika med Lollo och tröstshoppa lite.

Själförtroende?

Vad är det som hänt med mitt självförtroende? Tror allt att det ökat sedan jag började på NetonNet. Det märker jag på flera saker, men mest på allt som händer just nu. Förstår inte att jag vågade i lördags samt för att jag vågade ta kontakt idag. Får dock se om jag får någon respons, är tveksam. Men hoppet lever alltid. Vad är det värsta som kan hända? Inget egentligen. Bara att jag själv kanske skäms lite, men det får jag bjuda på i såfall. Går runt med en liten dos ångest och magont, men det får jag leva med. Får helt enkelt vänta och se vad framtiden har att erbjuda.

Nu ska jag jobba vidare.

Dött!

Nu står jag i kassan på jobbet, och det är helt dött! Har vart hela dagen. Men snart är det iallafall över och då ska jag snabbt köra hem, dumpa arbetskamraterna och hämta upp Ida för käk på stan. Och lite pratande. I morgon åker ju hon till Staterna och är borta i två veckor(!). Kommer ju bli så ensamt här hemma, men är glad för henne. Något kul ska jag säkert kunna hitta på ändå.

Klump i magen

Hela dagen har jag haft konstant magont. Av flera anledningar. Det är jobbigt hemma. Jag fick en tillsägelse på jobbet, som självfallet var befogad då jag gjort fel. Det var inget allvarligt men jag får lätt ångest för sådant. Sen allt som hände i helgen påverkar också. Både positivt och negativt.

Vad blir mitt steg med livet härnäst? Inse fakta och bara gå vidare? Ta tjuren vid hornen och våga göra något? Eller bara fortsätta gå runt med magont...

What?

Det tog inte lång tid efter det att jag lagt in gårdagens inlägg som humöret svängde tvärt. Ida skrev och sa att det bil utgång! Finemang vad trevligt! Tog en snabbdusch, lagade kvällsmat till familjen, åt och cyklade sedan hem till Nilla för lite förfest. Det var jag, Ida och Nilla som hängde för kvällen och hemma hos Nilla blev det en flaska vin varvat med mumsigt isiga drinkar. Sen bar det av till stan och vi hamnade på Cheers&Beers. Jag får väl erkänna att jag var något påverkad cå kvällen där är lite luddig. En sak vet jag, jag gjorde en chansing, en vinna-försvinna-prövning, och det gick hem. Så jag var inte hemma förrän kl 18 idag. Mer än så tänker jag inte förtälja.

.

Idag känner jag mig bara, ja, tom. Varken bu eller bä. Ingen ork, bara sitta och titta i väggen.

Varför får jag aldrig några pannkakor?

Kommer hem, ursvullten, till ett pannkaksosande hem. Men finns det några till mig? Nej inte en enda.

RSS 2.0