På rosa moln...


Inte riktigt, men iklädd dessa rosa drömmar är jag säkerligen inom en snar framtid. Dessa sötisar har hittat hem till mig den senaste veckan. Den vänstra är från Vero Moda och den högra från H&M Trend. Färgåtergivningen är inte den bästa, men det är ett smakprov på vad ni kommer få se mig i ute på krogen säkerligen.
 För visst svart är snyggt och elegant, men nu är jag lite trött på det! "Det gör dig smalare..." Ja ja, jag skiter i det. Gilla mig för den jag är eller skit i det. Jag vill sticka ut lite, och det gör ju verkligen rosa. Tänk all kritik jag fått för min älskade jacka, både bu och bä. Men jag har använt den ändå. Så även dessa klänningar. Känner dock att man behöver lite färg, men det går ju förtillfället ha dem till svarta strumpbyxor och någon form av kort svart jacka/kavaj över.

Nedgång...

... ja på vågen! Idag stod det härliga 83 kg. Mitt nya delmål är uppnått. Men om jag unnar mig min belöning vet jag inte. Kan ta det nästa kilo istället. Men jag är verkligen förvånad att jag kan gå ner ett halvt kilo i veckan utan att varken tänka på mat eller träning. Men snart är det dags igen att ta tag i träningen. Abstinens ju! Får bli förmiddagspromenader denna veckan då jag jobbar sent. Bara det är fint väder så.

Balans?

Hur gör man för att skapa en balans mellan återhållsamhet och framfusighet? Balansen mellan väntan och tålamod. Vill inte förstöra för mig själv. Samtidigt vill jag inte vara för mesig. Kors vilket problem! Eller egentligen inte. Vågar man inget får man så heller inget. Och vill båda samma sak så spelar det ingen roll. Men ack så fel det skulle kunna gå ändå. Nej, får ligga lågt ett tag kanske. Han får ta kontakt med mig nästa tillfälle helt enkelt. Eller vad tror du?

Lugna lördag

Nja inte riktigt kanske. Dagen bestod till största delen av jobb. Men på hemvägen därifrån bokade jag en middagsdate med Ida. Vi möttes upp vid halv åtta och begav oss till Invito. Åt god mat bestående av förrätt och huvudrätt och unnade oss varsitt glas rött. Mysigt värre! Pratade igenom allt som hänt i veckan. Det är ju bara lördagskvällarna som vi nästan bara hinner ses på. Men det är inte dumt det heller för man ta verkligen till vara på tiden. Efter maten gick vi till Hemmakväll och köpte lite filmer och godis. Sedan hade vi följe en bit på vägen hem. Väl hemma var det sängen direkt, mycket trött!

Idag är det jobb igen. Trött! Men bara att bita ihop. Ni som är lediga kan ju passa på att njuta av vårvädret!

Positiv överraskning!

Kollade precis genom mitt arbetsschema för april, och insåg en mycket trevlig sak. Jag är ledig varje söndag hela månaden! Nästan. Sen kan jag förmodligen bli långledig mellan den 28 april och den 6 maj. Kan det bli bättre?

Pisshumör

Vad hände? Var på fin fint humör på lunchen innan. Lyssnade på trevlig musik och njöt av solen. Och skickade lite sms. Men sen tog det nån timme så vände allt. Nu mår jag bara skit. Ont överallt och småsur. Varför? Vill gå hem! Hem till datorn och msn. Få lite uppmärksamhet och kanske boka nästa träff.

Snälla, muntra upp mig någon!

Wonderful!

Vilken dag! Trevligt så in i norden! Började dagen med att fixa här hemma och laga lunch. Chatta med Frida och få söta kommentarer och fina ord. Tack! Sen tog jag bussen till stationen för att ta tåget till storstan. Väl där spenderade jag ca 2,5 timme i affärer för mig själv. Provade massa fina saker och gick runt som en tok efter ett speciellt underklädesset, som var slut överallt, i min storlek i allafall. Jaja, en del saker fick följa med mig hem. Visar i morgon. Sen vid 15.30 fick jag ett samtal. Trevligt. Mötte upp J vid Järnvägstorget, heter det så? Hur som helst. Vi möttes där i allafall. Tog hans bil ut till Slottskogen där vi tog en lång och frisk promenad. Mysigt att bara gå och prata. Sen frös vi så vi åkte till Linné och gick in på ett fik. Efter det körde han mig till stationen. Fick en mysig hejdåkram och ett hörs-snart. När jag väl satt mig på tåget skickade jag ett tack-för-idag-sms. Och fick ett fint tillbaka. "Tack själv för den trevliga eftermiddagen och det trevliga sällskapet. Som jag gärna ser snart igen."

Så nu längtar jag tills dess!

Pirr i magen

Då beger jag mig...

... strax till Gbg. Ska bara fixa det sista här hemma och rolla bort allt katthår. Sen blir det nog faktiskt mina nya solbrillor på, för vädret är ju underbart ute. Dock inte så vart som man kunde hoppas på. Men man kan ju inte få allt. Ha en underbar dag allihos, för det ska allt jag ha!

Egotripp

Idag mår jag bra! Känner mig snygg! Och ska bara njuta av dagen! Min dag! ENBART!


Nyfrisserad!

Jag har haft en mycket trevlig dag. Har vart hos frisören, fikat med Linda och Martina, samt lunchat med Lollo. En lång dag. Orkar inte lägga upp kort på frisset nu utan det får bli i morgon när det är i ordning.

Godmorgon!

Nja, men soligt i allafall. Snuvigt är det också. Men men. Nu ska jag strax iväg till frissan. Får se hur jag ser ut när jag kommer därifrån. Spännande. Hörs senare!

En outfit från förgående vecka...

... skulle jag tro att det var i allafall. Detta gillade jag skarpt. Och kolla in, magrat har jag gjort minsann!


*pust*

Äntligen är jag ledig! Har vart en full veckan den som var. Och förkylningen är ju som sagt inte bätte. Men jag får försöka slappna av så gott det går i allafall, så kanske jag blir frisk. Bara jag inte är sämre till onsdagen så är jag glad!

Morr!

Jag är trött på att vara förkyld! Vill vara frisk, vill träna! Inte för att jag gått upp i vikt på dessa två veckor som jag inte tränat. Tvärtom! Jag har gått ner ett halv kilo i veckan. Men det är ju mina kära muskler jag tappat och inte fett. Men men, ingen ide att hänga läpp. Det är ju ändå ett minus på vågen. Så nu är det 4 kg kvar till 80. Inte långt kvar inte. Tänk har gått ner ca 6 kg utan att egentligen göra några stora förändringar!

Vart tar dagarna vägen?

Nu är åter en helg över. Men jag har visserligen velat att den skulle gå fort. Men ändå. Det är redan söndag kväll! Men i morgon är det måndag och en ny vecka. Så skönt! En dag till sen är jag ledig i två. Ser fram emot både tisdag och onsdag. På tisdag ska jag först till frisören och fixa rubbet, sen träffa Lollo. På onsdag däremot ska jag åka till Gbg och njuta några timmar för mig själv, sedan gå på en förhoppningsvis trevlig fika. Ska bli spännande! Sen är det jobb igen efter det. Helg igen! Men men, det är bara att jobba på. Pengar!

Nu är det snart Beck!

Jag är kär!

Denna vackra skapelse ska jag allt prova när jag är i Götet på onsdag!

Shoeoholic

Jag syndade igår! Två par nya skor följde med mig hem. Jag skäms! Nej skämt och sido, jag hittade två par skor som satt perfa och som är låga. Perfekta vardagsskor helt enkelt. Så nu är garderoben komplett! Eller inte, kan en tjej ha för många skor? Ska fixa ett kollage med alla mina snyggingar en dag så ska ni få se vad jag har.

Fredag

Och det betyder fyra dagars jobb att se framemot. Nej jag ska inte klaga, behöver pengarna. Tänkte först byta bort lördag och söndag för en eventuell tripp till Götet. Men Jag inser att jag hellre tar pengarna faktiskt. Däremot är jag ledig tisdag och onsdag, och de är redan bokade!

På tisdag är det frisören och träffa Lollo som gäller. Förhoppningsvis är jag frisk nog att tröna också. Och på onsdag är jag uppbjuden på kaffe till en kille i Göteborg, så det ska bli spännande.

Snart dags att bege sig till arbetet!

En första date

Det var trevligt ikväll, men tänker inte säga mer än så just nu. Behöver fundera lite och tänka efter. Sov så gott!

Solig start!

När jag gick och la mig igår trodde jag att jag aldrig skulle somna. Men vad jag sov. Som en stock rent ut sagt. Vaknade pigg, någorlunda i allafall, klockan halv sju. Solen sken och jag blev på fint humör. Hoppade in i duschen, slängde på mig något enkelt men snyggt samt fixade håret. Åt en snabb frukost. Sen var det bara att bege sig hemifrån. Och idag blev det i barfota i ballerina och på med skinnkjacka. Det är vår!

Körde in till Vårdcentralen där jag hade en bokad tid hos läkaren. Han gjorde en undersökning av funktionen av mina tår efter skadan för 1,5 år sedan. Ställde en massa konstiga frågor, får se om det  ger något.

Sen när jag var klar körde jag vidare till jobbet, där jag nu står. Inte mnga timmar tills jag får gå hem. Eller hem ska jag ju inte. Men härifrån!


Mitt ögonlock har ryckt i en halvtimme snart, någon som tänker på mig kanske?



Dagens positiva så här långt: Uppskattning för mitt hår! Ni är för söta kollegor. Speciellt när killer påpekar sådant.


Good mood!

Vilken härlig dag! Jag blir uppskattad av mina kära kollegor. "Bästa idag!" "Snabb som bara den!" Det värmer. Sen är mitt H&M-paket på väg, kanske framme i morgon? Och det bästa av allt, några av mina kära kollegor ställer upp på att jobba i helgen om det nu artar sig väl i morgon kväll! =)

Fjärilar i magen

Jag vill...

... att förkylningen ska gå över.
... att den här dagen går fort.
... att mitt H&M-paket kommer snart.
... att det snart är onsdagkväll.
... vara ledig i helgen.

Telefonsamtal

Det här har vart en av de längsta dagarna på länge. Har gått och väntat. Funderat. Nojat mig. Vart nervös. Ja det mesta. Väntan blev bara längre. Mellan 21-22. God damn vilken tid det tog. Runt 22.15 ringde det. Oj kors vad trevligt det vart. Jag hade blivit av med den värsta skräcken och det var riktigt trevligt faktiskt. Så nu ser jag verkligen fram emot onsdagen!

Pirr

Sov mycket dåligt i natt. På grund av två saker. Dels för att jag hade min hemska rethosta och sen för att jag låg och funderade på allt som ska hända i veckan. Börjar allt bli lite nervös. Men det är väl bara att försöka vara sig själv så löser sig allt av sig själv? Eller?

Hoppas att min H&M-paket dyker upp under morgondagen så att jag har nåt snyggt att ha på mig till onsdag också. Dock lite ångest över fakturan, men det är ett äpple jag får bita i. Och skylla mig själv för!

Ha en underbar dag!

Trevlig utgång

Igår var det riktigt trevlig faktiskt. Lagom mycket dricka. Trevligt sällskap. Sköna människor ute. Och fina komplimanger. Även om känns lustigt när folk sniffar på en och säger att man luktar gott. Jag har då samma parfym som alltid. Hmm, trevlig att få komplimanger i allafall. Det hela slutade hemma i sängen och en mycket lång sovmorgon.

Idag njuter jag av att det är söndag. Solen skiner härligt och jag har en trevlig konveration på msn.

Idioter ute på vägarna!

Både idag och igår. Idioter! Kan inte ligga i 40 på 90 väg. Nej nej nej. Visst det snöade igår, men inte så mycket! Visst det var dimmigt idag, men inte så farligt! Kort säger jag bara!

Idag har jag sett ut så här, förutom när jag haft arbetskläderna på då.


Är ledig i helgen, vet dock inte vad jag ska hitta på. Helt utan planer. Rätt skönt faktiskt. Tar stunderna som de kommer helt enkelt. Ha en fortsatt trevlig fredagskväll!

Kors i himmeln!

Jag känner mig vågad. Jag har alltid vart feg. Men för var dag sen jag började på min kära arbetsplats har självförtroendet växt. Och med allt som hänt den senaste tiden har det gjort det ännu mer. Inte bara självförtroendet har gjort detta inte, utan även mitt behov av människor. Måste våga ta kontakt med människor, för dom bits ju inte. Det gör då inte jag i allafall. =)

Dumma hals!

Jag vill inte vara förkyld/sjuk längre! Jag vill TRÄNA! Förvånad över att höra det från mig kanske? Men jag har blivit totalt såld. Har haft ont i hela kroppen i dag, var ju en vecka sen jag sist var på gymmet. Nej hoppas jag är bättre i morgon så att jag kan gå och träna på lördag och söndag. Vill vill vill!

En trevlig onsdag

Idag har vart en väldigt trevlig dag. Började med att cykla in i solskenet för att äta morgonfika med Linda på stan. Vi satt på EspressoHouse och mös med smörgåsar och varsin latte. Sen gick vi en snabb sväng på stan. När Linda var tungen att gå så tog jag en promenad till Biblioteket då jag hade lite tid över innan bussen till jobbet skulle gå. Lånade tre böcker; en om vägen till bättre hälsa, Yvonne Rydings bok om skönhet samt en bok om hur man tar kontroll och förbättrar sin ekonomi och inte minst tid. Så nu ska jag bli en liten bokmal framöver, så när jag läst en bok så tänkte jag resensera den här. Sen bar det som sagt av till jobbet. Det har känts som en evighet där, men sista timmarna gick någorlunda fort.

Nu sitter jag här och har inget vettigt för mig. Kanske kan få något gjort, eller bara njuta.

Min rosa dröm...

... har hittat hem! Jag är så glad. Tänk om någon hade tagit den ifrån mig. Men inte, nu hänger den här på kroken igen.

Lycka!



Måtte vi ses oftare än vi gjort de senaste månaderna. Saknar dig!

Sjuk?

Tror jag blivit detta, men hoppas inte. Vill vakna pigg och fräsh i morgon. Men vi får väl se. Godnatt!

På väg mot ny design...

... ni får ge er till tåls, hinner inte mer nu för stunden. Men här är en början i allafall.

Wiiee

Fick mig nästan en chock när jag ställde mig på vågen för en stund sen. Förra veckan har då verkligen inte vart nyttig, men kors jag hade gått ner ändå. Så nu är mitt första mål, 85 kg, uppnått! Det betyder att jag idag kan gå till frissan och boka en tid. Mee likes! Nästa mål är nu 83 kg.

Med tanke på hur min kropp mådde igår så ska jag trappa ner något med intensiteten på min träning. Martina trodde att jag pressar mig hårt, och det kan väl stämma. Så denna veckan blir det lågintensiv träning för min del. Ska även leta fram min pulsklocka och hålla lite koll på hjärtfrekvensen, för igår var det riktigt obehagligt. 

Nu ska jag göra mitt måste för dagen; tvätta mammas bil. Usch och fy säger jag bara. Men men lika bra att få det gjort. 

Schlagerkväll hos mig



Oj vilken kväll! Började väldigt bra, och ja första glaset vin tog där det skulle. Drack definivt för mycket igår med tanke på vad jag fått vara med om. Först var det en hejdundrans förfest med mat hemma hos mig med gästerna Ida, Emma, Martina, Mattias, Linda och Björn. Jag bjöd på fördrink, mat och snacks. Sen åkte vi in till stan, Cheers & Beers för att vara exakt. Ja vad som hände där är lite luddigt. Men i allafall, gick därifrån strax innan 2. Dock utan jackan. Knasig historia, men får hämta den en annan dag när de har öppet. Idag har jag legat och myst fram till 16 tiden. Tog då en taxi hem eftersom jag inte hade min jacka. Såg nog väldigt tilltuffsad ut, men what the hell. Hur som haver, när jag skulle därifrån så var jag med om något obehagligt. Jag stod framför spegeln och fixade till håret kände jag att hjärtat började fara iväg. Nästa sak jag minns är att jag ligger på golvet med ansiktet ner i dörrmattan. Jag svimmade! Vet inte vad som hände, men det var nog lågt blodsocker. Ställde mig nog upp för hastigt med mina klackar. Skakade länge i benen innan kroppen lugnade ner sig. Kallsvettades och hade inte huvudet med. Efter det har jag mått sådär. Just nu gör det ont i huvudet, men det är nog vanlig bakfylla.

I det stora hela har det vart trevligt, dock för mycket dricka.

Underbara fredag!

Kors vad jag längtat efter denna dagen! Visserligen är jag ju inte ledig förrän efter morgondagens arbetspass, men det känns inte långt bort nu. Tror dagen här på jobbet kommer springa iväg då det finns att göra. Sen när jag åker hem ska jag ta en tur förbi affären och inhandla det som behövs för lördagskvällens middag. Åh vad jag ser fram emot det nu! Lyckas nog till och med få med dem alla som jag bjudit. Trevligt!

Gick till och med upp i tid i morse för att hinna städa av toalett och dammsuga golven! Blir lite att göra ikväll också, men det gör inget, då går ju tiden fortare och jag kommer i säng trött förhoppningsvis.

Botad?

För stunden kanske. Med tanke på hur jag mått under dagen, besviken, sur, vilsen, ja det mesta. Så borde jag med mitt "gamla" beteende ha malt i mig en stor chokladkaka eller en påse chips vid det här laget. Men nej, vad gjorde jag istället? Jo jag gick till gymmet och körde ett riktigt monster-spinning-pass. Wiho! Nåt positivt idag i allafall!

- - -

Idag är jag bara besviken och sur. Jag duger då ju aldrig till någonting. Räcker inte till. Och gör aldrig något vettigt. Och vad jag än gör så är det ju fel. Detta får jag ständigt höra. Jag är så trött på det!  Kommer det aldrig något positivt så håll käft istället!

Inspiration

Jag har hittat mig en ny blogg som är väldigt inspirerande och använbar!

http://blog.frisorska.se

Kolla in om du vill ha inspiration och vägledning för en snygg frisyr!


Trött

Jag är trött. Helt slut. Det till och med domnar i ansiktet. Men ändå inte så trött att jag kan sova. Känns skumt. Idag har jag jobbat, samt vart hemma hos Linda på lite fika. Trevligt att få prata av sig lite. Jag hoppas verkligen att resten av dagarna springer iväg som denna dag gjort och att det snart är helg igen.

Ida tycker jag ska gå och lägga mig, men jag kan inte sova! Hur trött jag än är. Låg ju bara och vred och vände mig igår. Tycker inte om när det är så inte. Får väl försöka om en stund ändå.

Klart inför lördagen:
( ) Kvällens outfit - vad ska jag ha för kläder och vilka shyssta klackar ska användas?
(/) Fördrink
( ) Middag - min berömda tacogratäng
(X) Dricka - vad är en crazy kväll utan alkohol?
(/) Snacks - något måste man ju tugga på!
(X) Musik - årets partyschaler blandat med annan go musik

Planering



På lördag har jag bjudit in mina fina vänninor på en crazy-girls-night-out! Vi ska äta mumsig mat, dricka god dricka och ha allmänt trevlig och inte minst kul! Självklart står schlagern i strålkastareljuset också. Eftersom jag jobbar tisdag till lördag krävs noga planering för att allt ska bli perfekt.

( ) Kvällens outfit - vad ska jag ha för kläder och vilka shyssta klackar ska användas?
( ) Fördrink
( ) Middag - min berömda tacogratäng
(X) Dricka - vad är en crazy kväll utan alkohol?
( ) Snacks - något måste man ju tugga på!
( ) Musik - årets partyschaler blandat med annan go musik

Mycket som ska fixas! Och kul ska det bli!


Bra start på veckan

Idag har jag hunnit med en del. Väcktes först av att Lollo ringde mig halv elva. Tänkte inte sovit så länge, men det bara blev så. Gjorde i ordning mig lite snabbt sen åkte jag in till henne. Vi satt till en början och tjatade sen tog vi en sväng till stan för att gå till systemet, bokrean och kvantum. Sen gick vi hem och mumsade goda bullar.

Nu på eftermiddagen har jag vart på spinning. Oj vad jag var stark idag, och oj vad jag svettades. Handduken var ju tokblöt! Men ack så hårligt att få bränna kalorier.

Nu är jag helt slut. Dåligt med sömn en natt, sen träning och sen träning dan efter det. Det sliter på kroppen.

 

Skönt!

Nu är jag äntligen nyduschad. Fri från allt som heter svett, vinodör, cigarettrök, herrdeo, hårspray, parfym och matos. Pigg och fräsh som en ny människa!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Jag är helt slut efter denna helgens bravader och dagens pushiga danspass. Så det blir nog Beck och lite internetsurfande. Vad ska du hitta på?

Shame on me!

Vad hände med mina planer jag pratade om igår? Nej, blev då inte alls så. Hade en magkänsla under gårdagen, och ni tror väl sjutton inte att det som jag befarade hände? Jo klockan 2 vaknade jag. Av ett sms. Haha, jag säger då det! Om jag säger så här, det blev ingen lång härlig skönhetssömn med lång sovmorgon. Shame on me!

RSS 2.0