Mot Sherw... Påskbergsskogen!Nu ska jag bege mig till Påskbergsskogen och slingan.
Ska rasta Ida och komma igång med hennes träning.
Får se hur det går!

En onsdag mitt i veckan

Vilken dag! Började med skolavslutning för syskonen på Almers, sen planka på Wärdshuset, tur på stan med Lollo, löppass i Påskbergsskogen och avslutas med en dunderkväll på stan!


Efter träningen blev det en snabb dusch. Åkte ner till Kvantum för att möta Ida. Stod på torget en stund för att lyssna på lite lokala förmågor för att sedan styra nosen mot Cheers för lite vin och kvällsmat. Tjötade mångt och mycket fram till klockan slog nästan tjugotre och det var dags för kvällens höjdpunkt: Daniel Adams Ray på torget. Gisses! Grym spelning! Men vad är det med folk och konsten att inte lyssna in musik innan en spelning? Meningen är ju att typ kunna texterna och digga med så mycket det bara går. Men det är väl bara jag som älskar att lyssna på album, Ida påstår det i vart fall. Hihi.

Såg inga fulla småsyskon på stan. Men hörde av mig till dem så jag vet att de iallafall var i behåll. Och så verkar det ha vart. Min naiva syn på verkligheten, om den stämmer är en annan femma...

Jag har med andra ord haft en grymt rolig kväll, och imorgon unnar jag mig sovmorgon innan det är dags för jobb!

Förlängt!Var på gymmet igår och förlängde mitt kort.
Så nu är jag fast till 2012-09-01, wiho!

Kom och träna med mig!

Måndagsvägning


Jag skäms!
Skäms över min dåliga karaktär och brist på disciplin.


Jag som vart så duktig och nästan tagit mig ner till mitt första delmål tappade fokus. Struntade i att följa min kost, fått i mig både glass, bullar och god potatis. Hade koll till en början, sen spårade det ur. Och inte nog med det har jag knappt tränat heller. Det hela har resulterat i en svullen kropp, känner mig som en michelingubbe. Känner mig svullen och tjockare än någonsin. Så det är bara att börja om.

Idag visade vågen 87.6 kg, nästa vecka ska det vara bättre resultat!

Söndag... igen!

Veckorna springer iväg. Snart mitten på juni! Den här veckan har inte mycket att förtälja. Har mest jobbat. Fått in två träningspass - det ena idag, mycket trevligt. Var en runda i Påskbergsskogen med trevligt sällskap. IKEA-tripp med mina tjejer har också fått plats i veckans schema.

Nu väntar en ny vecka. Lite jobb, lite skolavslutningsfirande, träning och lite firmafest! Perfa!
Vad ska ni hitta på?

Skärpning!

De senaste veckorna har jag fuskat något kopiöst med maten. Jag har visserligen bestämt mig för att äta det jag vill som jag vill för stunden. Men nu blir det ett par veckors stenhård koll igen. Nu är det slutfuskat, för det är ju strandtider på ingång!

Verklighetens ironi?

Vissa dagar i livet är då märkliga. Jag har spenderat dagen med min vän Lollo. Pratat, druckit kaffe och kommit till en massa insikter. Mycket trevligt! När jag sedan går hem och äter min lunch framför ett SATC-avsnitt blir jag nästan lite rädd. Det bakomliggande ämnet handlar om precis det vi pratade om. Detta händer mig ofta, ironiskt? Eller ett tecken?

"När man är ung handlar livet om att ha kul. Sen blir man äldre och lär sig vara försiktig. Man kan bryta ett ben, eller krossa ett hjärta. Man ser efter innan man hoppar, för ibland finns det ingen som fångar en. I livet finns inga skyddsnät. När slutade det vara kul och började bli läskigt? Det är dags att lämna rädslan bakom och ha lite kul!"

Jag som person är inte den som tar för mig, utan står hellre lite bakom. Men det måste bli ändring på det! För innerst inne vill jag så mycket mer. Bli modigare, våga synas och höras. Jag vill vara öppnare, roligare och ihågkommen. Våga ta risker, chanser och utmana mitt fega jag.
Och för att citera Carrie ännu en gång;

I would love to find a man who is strong enough to catch me.

Men oavsett vad som händer i livet så har jag mitt alldeles egna skyddsnät
- mina älskade vänner!

Sommarkväll!Nu blir det chill med mina fina tjejer! Ska bege mig hem till Ida och hänga på hennes terass. Blir nog en tur till Bodegan sen med, men ingen lång kväll för min del då det är jobb imorn. Njut av denna underbara sommarkväll!

Baksmällan

I dubbel bemärkelse! Dagen började med ångest... Jisses! Spontan utgång igår med fina vänner. Slutade som det gjorde. Att lite vin kan slå så knäppt, att man aldrig lär sig. Har lite ångest för ett par saker, men äh, jag överlever nog det med. Om inte annat får jag bjuda på det. Nog om det.

Det har som sagt vart baksmällans dag i dubbel bemärkelse. Började som ni förstår rätt seg och kass. Tog mig upp och ut. Först till Kvantum för att inhandla proviant i form av jordgubbar, passionsfrukt, glass och cola. Bosatte mig på Idas terass där även Lollo dök upp. Vi tog en tur på stan och avslutade med kaffe vid Fästningshörnan.

Sen bar det av hem för dusch och käk för att sedan ta sig ut på kvällens planer. Bio! Baksmällan del 2. Åh, grymt bra. Kanske inte lika klockren som den första, men ack så roande. Bäst av allt är ju definitivt Bradley Cooper! Min favorithunk i filmvärlden.Dagens visdom: Spontanitet är det bästa, mest roande och det mest minnesvärda.

Gråzon och hjärnspöken

Jag är inne i en period där allt känns grått. Och konsekvensen av detta är en massa tankar, komplex, irritation, dumheter och hjärnspöken. Tänker inte ens skriva mer om det, för ni kommer tycka jag är knäpp.

Ge mig sol, ge mig värme så jag blir mitt vanliga jag igen!

Pizza, popcorn och pirater

I måndags hade jag och minsta-syster bokat en biodate. Vi hade i förväg bestämt att det skulle bli den nya Pirats-filmen och före ett besök på pizzerian. Och så blev det! Vi möttes upp vid 19 då jag kom med bussen direkt från jobbet och gick för att köpa biljetter. Sen till maten. Borde beställt en kebabsallad, för det är ju underbart gott, men föll för en pizza. Och var det gott? Njä. Inte dirket. Den var mest tråkig, så det lär ta ett tag tills nästa slinker ner. Efter maten hade vi tid över så vi tog ett varv runt Fästningen.


Vad tyckte jag då om filmen? Jo, den var väl bra. Men vad mer än Jack Sparrow gjorde filmen till en av Pirats? Inte mycket inte, men som sagt den var bra även om jag föredrar de andra mer.

RSS 2.0