Mer mys

Igår var det som sagt julmys hos Lollo. Ida gjorde oss också sällskap. Glögg, pepparkakor och julgodis. Kan det bli bättre? Mjo, fick ju en finfin julklapp också. Visar en annan gång.

Idag var jag på jobbet fram till 16-tiden. Begav mig sedan hemåt, men direkt när jag kom åkte jag vidare till Södra Näs. Besökte pappa och sedan mamma där jag fick kvällsmat. Har även knåpat ihop näst intill resten av julklapparna. Bara en kvar. Plus en till mig själv, för det tycker jag att jag är värd. Men det får jag ta i morgon förmiddag.

Dagarna framöver innebär mycket jul. Hos mamma firar vi i morgon eftermiddag/kväll och sen hos pappa på julafton. Massa mat och trevligt sällskap. Kan det bli bättre? Och hos mamma ska vi spela julklappsspelet, ny tradition från och med i år - om jag får bestämma.

God jul allihop!

Julmys

Hur är det med er? Mitt liv rullar på. Börjar känna av snurret i huvudet igen, men det försöker jag trycka bort. Orkar inte må dåligt. Det är dags att må bra, trivas med livet. Och försöker med det så gott jag kan!

Idag ska jag ha julmys här hemma. Har haft en härlig sovmorgon, myst med katterna och ätit frukost framför julkalendern. Resten av dagen ska spenderas med lite stök i köket. Göra lite julgodis. Mums! Ikväll ska jag promenera bort till Lollo för julfika och klappbyte.

Är ni färdiga med alla klappar?

En vecka till dopparedagen

Idag har jag vart ledig, och väldigt social. På förmiddagen plockade jag undan lite sen mitt bak i onsdags sen gick jag ner till stan där jag mötte Ida och två av hennes studiekamrater för lite lunch på Paganini. Blev en tur i stan och en julklapp inhandlad. Tog sen bussen ut till Södra Näs där jag spenderade eftermiddagen hos pappa och tidiga kvällen hos mamma. Druckit kaffe, glöggat, ätit tacos och bara varit. Resten av kvällen ska jag spendera med att slå in klappar och kolla på Kommissarie Späck - som lillebror fick av mig när han fyllde år härrom veckan.

I morgon är det jobb och eventuellt Jul på Liseberg tillsammans med mamma och systrar.

Tillbaka!

Jag tror faktiskt att jag har hittat livsgnistan igen. Och julkänslan. För helt plöstligt får jag för mig att gå till Hajen för att handla lite. Sen hamnar jag i köket och börjar baka och laga mat för att jag tycker det är kul. Tror jag är på rätt köl igen! Så håll tillgodo.

Jag är ledsen, men jag måste


Jag tar en paus.

Anledningen är att det finns många saker som just nu får mig att må dåligt. Vet inte om någon missat - företaget har gått ut med varning om varsel - vet inte vad som kommer hända och när. Och ingen information heller. Men detta är bara en del... Kommer tillbaka när huvudet mår bättre.

Måndagskväll

Julkänsla? Nepp!

Ångest? Ja!


Redo för fest!



Nu är jag redo för julbord och fest med kollegorna.
Håret redde ut sig, såg ut som mamman i The 70s Show innan.
På mig har jag nya jeans från Gina, det trodde jag aldrig, och svart linne med skjorta över.
Till det blir det självklart svarta pumps!

Ha en underbar lördagskväll!

Åh det är fredags kväll!

Äntligen! Helg igen, så fort veckan gått. Härligt. Nu stundar snart sängen. Behöver en god natts sömn så här innan hela helgens planer börjar ta fart. I morgon är det först ett snabbt besökt på stan. Behöver nåt att ha på mig till kvällen, min garderob ser ut som jag-vet-inte-vad. Ett par cider och en present till farfar ska också införskaffas. Sen bär det av med bussen ut till Södra Näs för att snabbfira farfar som blev 70 år idag. Tillbaka hem, med ett besök på mataffären, för att städa och dona. För när kvällen nalkas, eller sena eftermiddag kanske är med korrekt, så kommer jobbarkompisarna hit på lite förmingel innan det blir julbord på Sociten. Det var min lördag. Min söndag består i att vara bakis samt fira syskonen som blir 15 år på måndag.

Mycket att göra med andra ord!

Även ikväll...

... spelar jag Melissa Horn. Jag är fast. Jag gillar henne. En låt som jag alltid har tyckt om är den här. Men nu, för en minut sen, fattade jag stort tycke för även denna. Den är tragisk, men speglar mina känslor om den första låten.

Kvällsmys


Fyndade Melissa Horns album på Gekås idag. Så nu är det kvällsmys med glögg och pepparkakor. Har plockat undan papper som staplats på hög, vikt den torra tvätten och lägenhetsregistrerat mig hos Skatteverket. Små saker som bara ligger och väntar på att göras. Snart blir det kvällens avsnitt av Maria Wern. Sen godnatt.

Var du än befinner dig, har du en famn för mig?

1 december

Och min favoritmånad på hela året. Jag har vart borta ett tag. Har vart i annan stad och jobbat med butiksöppning, Uppsala för att vara exakt. Har även tappat inspiration. Men jag ska försöka bli bättre, annars lägger jag nog ner. Vi får väl se.

Nog om det. December är här! Som jag gillar det. Snön liggar på backen, det är skitkallt. Men vad gör det? Månaden då man får mysa med glögg och pepparkakor. Ha en massa ljus tända. Och bara vara. December! Kollade till och med på julkalendern idag, och de blir det nog att följa, för första gången på flera år.

Nu ska jag till jobbet, men jag återkommer snart igen!

RSS 2.0