23:54

Nu sitter jag här alldeles svett, jag som var nyduschad för ett par timmar sen. Högen i hallen med lådor, väskor, kassar, korgar bara växer. Men nu tror jag allt att jag är färdig med garderoberna här inne, tömt badrummet och alla byrårer. Bara möbler och ett par lådor kvar i friggeboden, men det tar jag i morgon.

Planerna för morgondagen blev lite ändrade på Lollo ringde ikväll och ville ha med mentalt stöd till tatueraren. Och jag kan inte säga nej. Så runt 9 hämtar hon mig, borde vara hemma senast 12 igen.

Kan ju ändå inte flytta in innan 13, eftersom Varbergs Bostad skulle göra nåt, samt för att pappa är iväg och seglar och därmed har bilen. Så jag får snällt vänta. Så tur att jag fick nåt att göra, visserligen jag ändå kanske har. Men att byta tankar för en stund kan ju vara bra. Kanske jag hittar något inspirerande som i framtiden kan förevigas på min kropp?

Nu återstår att ramla ner i sängen, men jag kan inte sova. För uppspelt antar jag. Tvn kanske visar nåt vettigt. Får ta en koll. Annars blir det att så snällt försöka sova.

Det blir min "sista" natt i huset.

Godnatt!

1 dag kvar...

I morgon är det flytt! Jippi!

Soffa beställd!

Var med mamma och syskon i Göteborg idag. Linnea skulle ha löparskor, blev inte nåt sådant dock. Gick i lite affärer och fikade. På väg hem övertalade vi mamma att svänga in på IKEA. Tur det, för nu har jag beställt en soffa. Det blir en Stockholm 3,5-sits i beiget tyg. Super snygg! Dock är hemleveransen planerad till den 14 juli, så ingen soffa på inflyttningsfesten. Blir kuddkalas istället.


Fredag

5 dagar kvar till flytt!

Idag var sista arbetsdagen för denan vecka. Skönt! I helgen har jag både fullt upp men ändå det lugnt. Beror på hur man ser det. Vill sola och slappa. Men ska också packa lådor och städa. Sen i morgon kväll blir det picknick med Ida och utgång på det gissar jag. Trevligt ska det allt bli! Sen på söndag vet jag att mamma och syster ska till Götet. Tänkte se om jag kunde smita med och gå till Bolagret. Har sett att de har bra tvättkorgar och lite roliga-smarta lösningar till garderoben. Men får väl se. Senare på söndagen är det besiktning av lägenheten. Vilket betyder att jag får nyckel!

Nu är det snart dags för fredagkvällensunderhållning, Numbers!

Natti!

Vill inte!

Jag vill inte! Vill inte! Inte jobba idag! Blä. Vädret är underbart. Vill vara ute. Inte instängd i en bunker. Vill packa min väska och dra på Peace & Love festivalen. Vill! Vill! Vill!

Men får istället se fram emot att jag får nyckel till lägenheten på söndag! Det är ju ett stort plus det. Bara en vecka kvar till flytt... Längtar!

Midsommar'09



Midsommaren 2009 bjöd på:
Jordgubbar. Långklänning. Sol. Potatis. Cider. Familj. Regn. Drinkar. Grillat. Tårta. Vänner. Skratt. Och lite mys.

Fredagsmys

Idag vart en kort dag på jobbet, skönt! Hemma vid fem tiden, fikade med Linnea. Hon slutade 8:an idag. Växer fort! Sen kom farmor och farfar förbi en sväng. När de gått igen så bestämde jag och Linnea oss för att åka till stan och köpa mat. Och kina belv det. Friterad kyckling. Mums! Så vi tog med hem och mös. Nu sitter jag här själv med min cola, medan systern min dragit till stan. Får väl se hur länge hon hänger ute ikväll. Men jag har fått uppgift att ha koll på henne, vilket ju egenligen inte behövs, då mamma är bortrest. Så det är tvn som gäller ikväll!

Hmm.

Cyklade in till spinningen idag. Laddad till max och sett fram emot det hela dagen. Men väl på passet så suck. Musklerna tände inte till. Hjärnan ville inte vara med. Och pulsen vägrade gå upp. Inte min dag. Men men. Nytt försök en annan dag.

Så härligt!

Nu är jag nyss hemkommen och nyduschad efter en härlig kvällspromenad med mamma. Vi tog en 60 min promenad direkt när jag kom hem efter jobbet, underbart väder! Så nu är jag spagettig och go i hela kroppen. Bäddat för en god natts sömn.

I morgon ska jag luncha med Linda och Martina på stan. Vet inte om jag bestämde att träffa Lollo också, eller om det var på onsdag. Hihi, pinsamt att jag redan glömt. Sen är det spinning också.

Sov så gott allihop!

Midsommar-utmaning

Träning och kost har gått åt skogen de sista veckorna. Mår psyket kasst så mår kroppen. Så nu blir det utmaning fram till midsommar. Bara 11 dagar!
  1. Gröt till frukost
  2. 40 min promenad varje dag - minst!
  3. Inget, INGET, sött och gott!

"Rusning efter nya bantningspiller"

Läste Metro på bussen till jobbet idag, och i fanns en artikel med rubriken ovan. Det som togs upp var att det kommer missbrukas, inte minst av dem som har ätsörningar och av unga tjejer som pressas av dagens media. Men hur många läser bipacksedeln? Den som säger att man ska ha ett BMI över 28 för att ens få äta dem? Det har ju inte ens jag! Förstår inte varför de ska säljas receptfritt överhuvudtaget, för jag tror vi människor tappat lite av respekten för mediciner. Vi knaprar värktabletter, halstabletter och pencilin i mängder, speciellt i Sverige. Till slut hjälper de ju inte.

Nej, respekt för mediciner!


Misslyckas

Det är jag bra på. Men det är bara att plocka upp motiviationen igen. Nu ska jag gå och få mig en god natts sömn för att i morgon vara pigg för en morgonpromenad och sedan jobb. Ska se om jag finner mig någon bok i bokhyllan som kan få mig att hålla mig på banan och komma framåt mot mina mål. God natt!

Inköp

Igår var en riktig bilåkar dag. Var i Halmstad på förmiddagen med farmor. Vi skulle till Tiwest och kolla på soffa. Men den gubben hade glömt av mötet så det blev inget med det. Åkte istället till Severins, fann en finfin soffa, och vidare till Blooms.se och Chilli. Mycket fint fanns det, lär bli besök dit fler gånger framöver.

Väl hemma i Varberg igen bjöd farmor på god lunch. Sedan åkte vi vidare. Till Ikea. Då vart även farfar med. Meningen var att de skulle köpa våningsängar, vilket de gjorde. Men de övertalade även mig att nappa på ett bra erbjudande. Det är nämligen så att Ikea just nu har ett privärt erbjudande på bordet och stolarna som jag sedan länge bestämt mig för att ha i köket. Så det fick följa med mig hem. En sak mindre att fixa till lägenheten!



Har även sett ut en soffa på Ikea som är en het kandidat till att bo i mitt sovrum; Karlstad i tyget Linneryd. Men det återstår att se.

Bara 1 månad kvar

Idag kom flyttkorten hem till mig. Påtagligt. Bara 1 månad kvar! Jippe! Äntligen! Sen är det bara me, me, me och kissen såklart. Inga jobbiga syskon, eller hemska föräldrar. Underbart!

I morgon är det soffprovning som gäller i Halmstad, om de har öppet, men det hoppas jag verkligen. Annars blir inte jag en kund där inte. Som sällskap har jag farmor. Kan bli trevligt. Tänkte ta mig ett besök på Bloom.se och Chilli också. Sen hem. Vet att farmor och farfar ska till IKEA senare på dagen, kanske man kan fjäska sig med dit också. Hade ju vart strålande.

Nu är det snart nanedags, ska nog fördriva en stund framför tvn också.

Sov så gott allihop!

RSS 2.0