04:45

OMG vilken rolig kväll jag hade igår! Och lång, var inte hemma förrän kvart i fem. Kvällen började hemma hos Larsson vid 17-tiden. Där var jag och 4 till. Vi drack, tjötade och dom spelade Guitarr Hero. Strax efter 18 kom gänget som hade fått jobba under dagen och en stund senare tog vi bilarna ner till Sociten. Väl där fick vi välkomst-glögg och sedan visade till vårt bord. Det tog ett tag innan vi fick komma till maten, så alla var något hungriga. Det var en massa god mat, trots att jag är väldigt kräsen när det gäller julmat, och mängder av efterrätt. Till detta en hel del dricka också. Jag är då ingen snappsare, men det vara bara att bita ihop och svepa. Uscha! När maten var över satt vi och tjötade och drack goda drinkar. Blev även lite dans, men det gock som det gick då jag verkar få ett visst kontrollbehov när det ska buggas. Det blev en pannkaka, men mycket skratt. Måste nog ta och gå en buggkurs. Får bara hitta någon som också är sugen på att träna dom skillsen. Kvällen fortsatte och reden klockan ett stängde Sociten. Så vi begav oss till Harrys. Där blev det visst påfyllning. Sen stängde även dom, så vi som var kvar gick hem till Larsson. Klockan gick väldans fort, och tröttheten gjorde sig påmind så det var bara att ringa efter en taxi och åka hem.

Tack alla kära arbetskamrater för en trevlig kväll! Jag har verkligen haft turen att få hamna i ett såhär tätt och härligt gäng.

Nu ska jag slappa vidare, för många knop gör då inte jag idag.

GT

Tog en snabbkik på Gina Tricots hemsida nyss. Gud var mycket snyggt det kommit in! För mitt eget bästa hoppas jag verkligen att allt inte finns i Varberg eller att det inte är snyggt och passande i verkligheten. Tur att mamma ska följa med till stan i morgon så att jag håller i plånboken.

Dags att släcka ner huset och krypa ner i sängen och tittat på tv!

Godnatt

Finally!

Äntligen är det fredag! Nu återstår det bara 8 timmars jobb sen är det ledig helg! Härligt!

Planerna för helgen är rätt många. Ett fullspäckat schema, i allafall morgondagen.

  • Gå på stan med mamma (hitta nåt snyggt att ha på mig imorgon kväll, och bränna lite pengar)
  • Träna
  • Julbord med jobbet (får se hur detta går)
På söndag känner jag på mig att det bara kommer bli slapperislappande. får väl försöka klämma in en promenix också.

Nu ska jag gå och sminka mig så att jag ser ut som en människa, sen off to work!

Trevligheter

Idag kändes dagen rätt tråkig. "En signatur här tack", "tack så mycket", "kvitto och garantisedel, tack så mycket". Det flöt på i ett bra tempo. Efter ett tag kommer en nästa kund fram och jag känner väl igen ansiktet, men funderade inte mer på det. Förrän jag kollade en gång till. Och det var Anna! En tjej som var med på scoutresan i Thailand, för sisådär 6 år sedan. Gud vad tiden gått fort! Hon var sig lik och det var trevligt att se henne igen. Hade pakerat minnena från den tiden lååångt långt bak i huvudet, men nu börjar de ploppa fram igen. Saknar verkligen den månaden som vi hade på andra sidan jorden. Det var verkligen något speciellt, som inte många var med om och som heller inte går att återuppleva en gång till. Tack snälla föräldrar att ni både lät och pushade mig till att åka på den resan.

En annan trevlig sak som hände var att jag när jag påväg till bilen hem fick ett gulligt litet sms. Och det från Shishi, som jag jobbade med på H&M. Hon undrade hur det var och berättade att hon för ca en månad sen fått sin lilla bebis. Oscar heter han, gulligt.

Får se om jag kan boka in en helg så jag kan åka och hälsa på mitt Borås-liv. Saknar det verkligen. Eller ja vännerna!

Nu ska jag nanna!

Jobb Jobb Jobb

Snart dags att gå till jobbet igen. Hemma igen om sådär 12 timmar, himlans mycket pendlande!

Måndag



Idag ska jag bara träffa Lollo för en fika, men kände inte för jeans och kofta så det blev det här istället.
Svart kofta, Bik Bok. Klänning, Gina Tricot. Strumpbyxor och knästrumpor, H&M. Stövlar, Din Sko.

Black!

Jag har börjat fundera på vad jag ska ha på mig till julbordet med jobbet på lördag. Har suttit och tittat på lite hemsidor, och allt som jag funnit intressant är svart! Men det är ju inte konstigt för att vara jag. Här är några favoriter.


(bilder från www.lindex.se och www.ginatricot.se)

Jag är väldigt sugen på bland annat tubtoppen med rosorna, men frågan är vad man ska ha till. Kavaj? Kofta? Kjol? Svarta byxor? Snygga pjucks? Vad tror du?

Längesedan

Då var ytterligare en helg över och jag såg att det var längesedan jag skrev sist. Den senaste veckan har det vart mycket jobb och även träning har hunnits med, men inte mycket mer än så. Igår var det dock party. Efter att jag slutat jobbet 17.30 åkte jag hem, bytte om och slängde i mig kvällsmat i form av ostar, formfranska och lite vin. Sen vidare hem till Per och Ida får lite fest. Trevlig var det och det blev en långkväll som bar till Oscars och sedan hemåt med en paus för en korv på Torgrillen på vägen.

Tack för en trevlig kväll!

Ny design

Nu har jag suttit och pillat med designen i ett par timmar eftersom jag inte hade något att göra och var missnöjd med det jag försökte kreera förra gången. Men nu är jag någorlunda nöjd. Är bara en bild som fattas, men det får komma senare. Kanske i morgon efter frisören? Vi får se.

Dags för en förändring av frisyren

I morgonbitti har jag bokat en tid hos Jessica på Hårporten här i Varberg. Är ca 3 år sedan jag gick hos henne sist då jag gick hos en i Borås under tiden som jag pluggade. Dock har jag aldrig varit helt nöjd under dessa åren, bara en gång. Så nu tänkte jag att det var på tiden att jag går tillbaka till min "gamla", som verkligen gör något som jag trivs med. Vad det blir har jag ingen aning om. Men jag måste ha en förändring, något nytt, något chict. Ljust, mörkt? Långt, kort? Lugg? Page? Uppklippt? Ingen aning, fria händer för frisören! Vi får se i morgon helt enkelt.

Ha en trevlig söndagskväll!

Helg

Äntligen är det ledig helg! Ska ta vara på tiden och bara slappa. Just nu sitter jag bara och somnar. Imorgon hoppas jag på en tur på stan, får se om jag lyckas dra med någon, annars får jag väl gå själv. Till kvällen blir det party som gäller, vart och när har jag ingen aning om, men det ska bli trevligt.

Nattinatt!

Dags att köpa en digitalkamera?

Jag har länge funderat på att investera i en ny digitalkamera, men aldrig kommit till skott. Men nu när jag jobbar med elektronik och i måndags stod och bandade nya Canon Ixus 80 som kommit till oss så passade jag på att ta mig en kik på denna. Lagom storlek och i flera snygga färger. Och bäst av allt billig! Det lutar åt den karamellfärgade, vad är snyggast? Den blå har vi inte i sortimenet så den är redan utesluten.


Rosa



Här är min rosa skapelse inköpt på H&M Trend i Göteborg. Dyr var den, 698kr, men det var den allt värd.

Gårdagen, en lång dag.

Ja det var det, men också en mycket händelserik sådan. Gick upp tidigt för att ta en tripp till Göteborg, med Ida som sällskap, för att gå på en arbetsintervju. Intervjun gick bra, men jobbet är nog inget jag kommer att tacka ja till. Efter en sväng på H&M gick jag ut ur affären med en stoor påse. Det blev den grå koftan som jag bloggade om tidigare, och helt otippat(!) en rosa jacka från trendavdelningen. Så söt som den är också. Bild kommer senare. Vi fortsatte sen till IKEA där vi åt en god lunch, Kotlett med b-sås och pommes. Var även förbi Chilli, och jag vill ha allt, måste ju bara hitta lägenhet först. Sen bar det av hemåt igen, i regnet. Väl i Varberg ringer mamma om att hon vill bli hämtad på jobbet. Så det fick bli så, men först ett besök hos frisören för att boka tid för klippning och färgning. På måndag har jag tid, får se hur det blir. Väl hemma var det bara att packa träningsväskan och vända igen för nu var det dags för spinning. Jäklar vad det känns i kroppen idag, men grymt kul var det. Efter spinningen blev det, ja hör och häpna, pizza. Men det var ju bokat sedan en vecka tillbaka.

Efter en lång dag somnade jag gått och vaknade inte förrän kl 10.

Får se vad denna dagen har att erbjuda, mer än träning.

Nystart

Jag har bestämt mig för att börja föra matdagbok, för som det ser ut nu så håller inte min tillvaro. Jag har i princip tränat 3 ggr i veckan plus promenerat ca 3 h. Men inte har jag gått ner något för det! Jag vet att jag bygger muskler, för det syns på figuren. Men det räcker inte, för jag vill ner. Så nu börjar jag, från och med imorgon, föra matdagbok. För detta vet jag fungerar på mig.

Men eftersom jag tenderar att tappa motivationen efter ett tag och hoppa över att skriva eller helt enkelt sluta helt behöver jag pepping. Så jag behöver någon att slå vad med. Hur många dagar tror du jag klarar att hålla mig till att skriva matdagbok och hålla en sund kost? Jag har ETT undantag och det är den 11:e då jag och Ida har bestämt att äta pizza, vilket vi bestämt för länge sedan och ansett är ok en gång i månaden. Så vad tror du?

Nu ska jag gå och leta fram ett block och en penna som ska få vara mina följeslagare framöver!

Vill ha!

Detta vill jag klicka hem från H&M's hemsida, men vet vem som kommer få spratt på mig som jag köper mer kläder!


Ledig dag

Efter att ha jobbat intensivt i 3 dar har jag nu två dagar ledigt. Bara att ladda batteriera för jobb torsdag till måndag. Just nu ligger allt fokus på att komma in i jobbet och skapa rutiner runt detta. Så träningen har fått ta en paus. Kom dock iväg på ett pass i fredags, och har ett pass imorgon också.

Utöver jobb så händer det inte mycket i mitt liv. Försöker vara social, men har inte vant mig vid att gå upp tidigt ännu så jag är aptrött när jag väl kommer från jobbet. Jag kom dock iväg på halloweenfest med Ida i lördags. Det var trevligt, men nej det är inte lika kul att vara på en fest när man inte fåt dricka, även om man har en anledning till att inte göra det. Jag blir för spänd och därmed osocial. Men det är något jag jobbar på och försöker bli bättre på var dag.

Idag har jag inte hunnit med så mycket. Har skurat hela badrummet, ja nästan iallfall, så nu är det jätte rent och fräscht. Har även hunnit laga köttgryta med ris. Ska försöka få rent en duk idag också, som pappa lyckats spilla stearin på, inte speciellt kul men ingen annan kommer ju att göra det.

Hoppas du haft en trevligare dag!


RSS 2.0