Vin och vänner

Nu sitter jag hemma hos Martina med ett glas vin brevid mig. Ikväll är det Valborg och det är vin och vänner som gäller. Får se vart det slutar....

Värmebölja

Idag har vart varmt. Så varmt att korta shortsen sett sitt första ljus för denna säsong. Dagen har spenderats med Lollo, hemma hos henne, på stan och hos mig. Har även druckit ett glas vin med en ny bekantskap. Det var trevligt. Tjötade friskt om det mesta. Nu återstår bara kvällen. Vad som ska spenderas för vettigt av denna tid vet jag ej. Men det blir väl kanske lite tv kan jag tro. Och lite HP:ande. Hihi.

I morgon är det sol som gäller. Sen vin. Är ju Valborg för tusan!

Not smelling like roses

Nej inte idag efter träningen inte! Var duktig och cyklade in till spinningpasset och sen hem via strandpromenaden. Jobbigt, men härligt! Finns inget bättre än Kajsas pass. Man tar i tills man stupar. Nu är det snart sovtime!

Vilken kap!

Jag hade planerat att köpa rosa blommiga kuddfodral till min kommande vita soffa. Hade beräknat att handla för totalt 590 kr, då de normalt kostar 98 kr styck. Men gick nyss in på H&M's hemsida och fann till min glädje att de har kampanj på dem nu för endast 29,50 kr. Så nu har jag istället betalt 315 kr. Nästan halva priset ju! Det kallar jag kap. Det bästa av allt är ju att innerkuddarna som säljs på H&M Home inhandlade jag redan förra året innan de ens hade släppts på marknaden då vi slängde ut dem till vrakpriser, 5-10 kr, på Fyndbutiken när vi stängde. Så det blir billiga kuddar. I like!



När jag kom hem idag hade jag fått 50% på valfri vara på Ellos. Så jag passade på att göra ytterligare ett kap. Överkastet jag ville ha fick jag nu för trevligt 349 kr istället för 699 kr.

Humörsvängningar

Har vart på gott humör hela dagen. Men i slutet på kvällen insåg jag att det var fredag. Började känna mig ensam och tänkte att jag svänger förbi mamma på vägen hem. När jag kom dit satt alla i soffan, drack kaffe och hade det allmänt mysigt. Men kände inte att det var plats för mig så jag åkte hem.

Jag vill också ha mys-fredag. Något och någon att komma hem till. Värme. Sällskap. Närhet.

Även om jag kommer bli ensam när jag bor själv sen, men det kommer det inte bli. Jag har ju mina kära vänner! Och sen är det väl på tiden att hitta någon...

Natti natt allihop!

Läsare?

Jag börjar bli väldigt nyfiken! Jag har mellan 15 och 22 unika besökare varje dag, vilka är ni? Några kan jag räkna ut, men inte 20 st!

Ha en solskensdag allihop!

Min!

Nu har jag precis vart och skrivit på kontraktet för lägenheten. Så nu är den äntligten min, bara min! Så om exakt 10 veckor, har redan kollat så att jag är ledig, står jag och påtar i min nya lya. Ska bli så härligt. Det som gäller nu är att ordna följande;
  1. Hemförsäkring, har via Facket, men ska flytta och lägga till Allrisk.
  2. Adressändring
  3. Ordna med elavtal
  4. Fundera kring internet och tv. Internet är ett måste, men kanaler? Hmm vet inte. Får räkna på det.
Resten av dagen är jag ju ledig. Så jag får se om jag får vara social med någon. Annars är det träning och lite pyssel som gäller. Ha det underbart i solen!

Chockerande vågat!

Att jag är fan av en viss färg har väl inte undgått någon. Och dagligen kommer nya artiklar om den heta färgen som håller i enda in i vinter. Kom då ihåg att jag hade den redan i oktober! I love it!

Vad anser du om denna härliga färg?

Lyckligast idag är nog jag!

Idag fick jag ett hejdundrans besked! Jag fick lägenheten jag gått och sucktat efter! Wieeee! Så den 1 juli flyttar jag in på Granvägen 42, Brunnsberg, i en underbart fin 2:a på första plan. Den är på 65 kvm, och kostar lite mycket. Men det är det värt! Jag behöver mitt egna liv och det vill jag ha där jag kan trivas och kan bo kvar en längre tid.


Tro vad du vill

Jag är ful. Jag är tjock. Jag är knasig. Jag är oduglig. Klarar ingenting och gör bara fel.

Hey stopp!

Jag är den jag är. Ser ut som jag gör. Och gör som jag vill. Take it or leave it!

För varje framsteg jag gör fysiskt eller psykiskt så är jag stolt över mig själv. Jag har en tendens att förstöra för mig själv och göra saker värre när jag mår dåligt. Men det är bara att rycka på axlarna och gå vidare. Vill du hjälpa mig så tackar och bugar jag. Vill du det inte så fine för mig. Jag kan stå på egna ben, men är evigt tacksam för alla stöttepelare runt mig. Ni vet vilka ni är!

Då...

... bär det av till Ängelholm!

Uppdatering kl 23:50:
Det blev en flopp, inte mer att säga om det.

Solig lördag

Idag är det underbart väder ju! Har spenderat största delen av dagen hittills med att sola. Gick upp tidigt för att köra Jennys sambo till Ängeholms flygplats, ja de har en sådan(!). Huvudet var väl inte riktigt med efter gårdagens vinflaska, men men. Sen åkte vi hem och lagade oss en mumsig frukost med ostar och gott bröd. Löste melodikrysset gjorde vi också. Jenny skulle på besök hos vårdcentralen så jag la mig i solen, så nu är jag gott färgad.

Vad som återstår av denna lördag är oplanerat just nu. WIC matchen är på tv, och Jenny som är ett fan lär väl kolla så det får jag med göra. Har faktiskt blivit en "tradition" att kolla på den på tv de senaste åren för min del.

Efter det är det lördagskväll. Om jag spenderar den här med Jenny eller i Ängelholm är ännu oklart. Hoppas han hör av sig snart så jag kan bestämma mig för hur jag ska göra. Men pirret i magen säger: Gooo!

4 dagar

Att se framemot nu. Ledig är jag, och bort från hemmet ska jag. Trevligt! Har en massa att stå i under morgondagen innan det är dags för att styra bilen mot Skåne och Örkelljunga.

  • byta däck på bilen
  • morgonpromenad
  • packa
  • åka förbi Halmstad och besöka Ida i hennes butik
  • kolla vad budgeten säger vad som är tillåtet i inköpsvägar
Bland annat. Om jag inte skriver mer i helgen så önskar jag er alla en solig helg!

Idag och imorgon

Kvar att jobba, sen fyra dagars ledighet! Jippi! Ska bli skönt att få åka härifrån de dagarna och njuta av vänner och förhoppningsvis nya bekantskaper. Oj, vad jag inte kan bestämma mig för hur och vad jag ska göra med detta. Det enda som jag bestämt är att jag ska komma till Jenny vid femtiden på fredag. Resten av helgen blir spontanitet. Om det blir träff redan på lördagen, eller bara söndagen återstår att se. Handlar nog mest om mitt egna mod och min magkänsla.

Påsk'09

Då var årets påskhelg över. Och det har vart en väldans trevlig påsk må jag säga. Skärtorsdagen, långfredagen och påskafton var det jobb som gällde. Sen på påskaftonskväll bar det av till buschen på lite förfest för att sedan runda av kvällen med att slå klackarna i taket på Sociten. Mycket trevlig kväll, som hade sina duster, men det har vi överseende med. Påskdagen hängde jag mest i trädgården, sen beslutades det om en picknick vid havet med bubbel. Och så blev det! Lite folk blev det också. Mycket trevligt! För mycket dricka, men ändå vaknade jag pigg idag. Skadeglädje över alla andra som var risiga! Hihi.

Idag har jag vart och kollat på en lägenhet på Brunnsberg. Den var urtjusig. Vill ha! Är lite besviken över allt negativt jag fått från olika håll om det, men ja ni bryr er bara. Den var charmig och jag säger inte nej om jag erbjuds flytta in. Håll tummarna!

Veckan som nu startat kommer nog gå fort. Ska jobba tre dagar i rad nu, sen är jag ledig i fyra. Så då ska jag ner på Skåne för att hälsa på Jenny, och på söndag träffar jag M. Ska bli spännande.

Underbar väder!

Så får man stå inne och jobba. Tråkigt! Men får njuta av det ikväll istället, och då med en öl i handen...

Åldersnojja

Igår var jag förbi Farmor och Farfar i stugen. Och vi pratade om påskafton.

Farfar: - Pojkarna här brevid ska ha fest, du kan ju vara där?!
Jag: - Dom är lite små...
Farfar: - Han är ju 20, 21 något?
Jag: - Och jag är 23!

Vilket fick in mig på "snart 25". Värst vad tiden springer iväg helt plötsligt!

I måndags...


Såg jag ut så här! Njöt av solen, våren och vänners goda sällskap.

Erbjudande

Det har jag fått idag, på en lägenhet. Är visserligen fyra i kön, men ändå. Får ringa och boka tid för visning.  Den är både dyr och ligger långt från vart jag vill bo. Kolla kan man ju ändå.

Smått ångest

Jag har ju en massa trevliga ledigheter att se fram emot. Men jag har ångest! Vad ska jag göra när jag är ledig? Finns ju ingen mening med att vara ledig och inte hitta på något. *suck*

Första ledigheten är 17-20 april, dvs fredag till måndag. Meningen var ju sedan länge att åka till Malmö, men som vanligt rann det ut i sanden. Nästa ledighet är troligen 28 april till 6 maj. Och vad ska jag göra då? Är ju visserligen Valborg mitt i allt, men resten av dagarna?

Lite tankar:
  • Använda mina presentkort på olika spa
  • Gå på bio
  • Umgås med vänner
  • Sola
  • Vila
  • Träna
  • Grilla
  • Bara vara
  • Boka in en ny date kanske
Några andra förslag?

Crazy!

Ja det kan man nog sammanfatta lördagens händelser med. Tänker inte dra alla tråkigheter, utan vi kör på en helhetsbild istället. Jag och Ida var på IKEA, Kungsmässan och sen ute och svirade på kvällen. En massa skratt, men också tårar. Ibland är man bra korkad, men det är bara att rycka upp sig och börja på nytt blad. Så idag har jag börjat på noll vad gäller både träningen och grabbs. Bort med nummer, msn, rubbet! Nu ska jag ha kul och våga leva livet ännu mer!

Tack Ida för din support och pushning! I need that, more then ever, trots mitt nyväxta självförtroende.

Jag säger som Amy

/.../ I'm not the girl I used to be
Open my eyes and I begin to see
This is my game, I'm in control
Proud of my name, I can't defend my soul

Better start reading my lips when I'm telling you

It's my life and I do what I feel like
Tell the boys that it's my life
When I walk the night, woah
It's my life, my decision
I want you, in provision
It's my life when you hold me tight
/.../

Det är jag, mina val, mitt liv. Och idag mår jag underbart! Det är ju upp till mig hur jag mår, och idag har jag valt att må bra. Varför låta saker och ting tynga en och göra att man mår dåligt, när man faktiskt kan välja att må bra. Det är bara 8 timmar kvar på jobbet innan det är 3 dagars ledighet för min del. Kan nog bli en trevlig helg. I morgon lutar det åt IKEA med Ida, och förhoppningsvis party på det. Sen på söndag ska jag ta upp min träning igen, äntligen! Ska bli skönt, komma i form igen. Man tappar ju det så fort när man blir förkyld.

Vill bara säga tack till mina vänner innan jag avslutar detta inlägg. Ni förgyller min vardag och gör livet värt att leva. Alla andra som inte uppskattar min närhet kan ju komma tillbaka när de är intresserade eller helt enkelt hålla sig borta. =)

Fortfarande...

... lika frustrerad.

Behöver helg. NU!

Vin, klänning, klackar och trevligt sällskap på lördag? Ida, vad sägs? Måste rasta mig lite, ha kul och skratta. Och det brukar vi ju vara bra på.

Jag förstår ingenting, kanske inte är meningen.

Så det är bara att försöka sova och hoppas på ett svar i morgon. Ett svar som jag tyvärr tror inte är det jag vill ha. Men aldrig slutar man att förvånas över människor.

Det är vår!

Wiiieee! Äntligen skiner solen och det är varmt. Som jag har längtat.

En annan positiv sak är att jag inte alls skrämt iväg en person, vilket jag trodde jag gjort. Så ännu gladare för det. Så kanske det kan tänkas bli fler promenader och fikor i Slottskogen, vem vet.

Back to work!

RSS 2.0