Sista april

Är det ett skämt? Dagarna, månaderna bara rusar iväg! Herre jösses! Fast skönt, för nu är värmen här. Eller ja på intåg då. Men det bästa av allt, bara i morgon kvar på jobbet sen 13 dagars semester.

Jag är så grymt trött på våra kunder just nu. Men vad gör man? Det är bara att bita ihop och vara trevlig. Men ibland är det svårt. Antingen försöker de vara roliga och skämta (kul en gång) eller så är de bara tröga (de riktiga lantisarna hittar verkligen till hålan jag jobbar i). Så jag behöver min semester...

Är jag tjatig? Jag vet...

En grå dag

Oj, nu har jag vart dålig på att uppdatera igen. Men vad har hänt? Jo en trevlig helg hade jag med massa mysigt folk. Prat, vin, shopping, tårta, mat. Trevligt.

Hur som. Idag är jag ledig. Ska få lite gjort nu ett par timmar framåt, sen ska jag och mamma äta lunch på stan och efter det spaa oss på Asia Spa. Ska bli skönt att bara koppla av.

Har tre arbetsdagar kvar tills jag går på semester! Kanske dags att börja packa?

Laddad för sol



Nu börjar det närma sig, så i morse när jag var inne på Gekås införskaffade jag lite förnödenheter. Den gröna burken är en bodybutter som kommer från Hawaiian Tropic, den har jag sedan tidigare. Underbar konsisten med lukt av lime och kokos, det ni! Ca 69 kr. Läppglansen, också de från HT, är med spf 25 i. Ca 25 kr. Sist men inte minst en lotion med spf 20 och en sololja med spf 15. Ca 59 kr per st.


Gott-i-gott-gott!

Idag har jag träffat Linda över lunch och tjat. Det var trevligt och allt med resan känns bättre, får dock bara hoppas att hennes hand läker så att det inte behöver vara gips på. Idag har vi i allafall beställt taxfree. Lite gott-gott att dricka där nere, lite gott-gott att ha här hemma och lite lukta-gott. Trevligt!

Om två veckor sitter vi på balkongen och njuter av värmen!

En dag med lite av varje

Idag vaknade jag tidigt, runt åtta tiden. Gick upp, städade, diskade och njöt av frukost efter det. Strök kläder som behövde strykas och betalde räkningar. En paus för lunch framför tvn. Sen kom pappa och hjälpte mig hänga upp tvn på väggen samt åkte till brädgården för att kapaa benen på min underbar bänk som ska stå under tvn. Så den kommer i morgon! Trevligt.
Under eftermiddagen har jag gjort väldigt lite. Var snurrig i huvudet så en stor kopp kaffe behövdes. Sen dess, nada. Orkar inte. Så jag försöker bara vara och slappna av. Försöker tänka framåt och positivt.

Oj nu brakade nåt i köket... JULIA!!

Vart var jag? Jo, tänka framåt. Det är 15 dagar till semester. Om askmolnet försvunnit tills dess. Vilket jag hoppas. Hoppas även att Linda är hel och frisk tills dess också. Nej, positivt tänkande var det ju! Två veckor till semester, wiho!

På tapeten



Nu sitter den på väggen!
Min fina vita 40-tums Samsung. Kanske inte nämnt att jag köpt den, men det har jag.
Nu fattas bara bänken, men den jobbar pappa på, så den kommer i morgon.
Det börjar likna ett vardagsrum!

Gårdagens



Igår såg jag ut såhär. Invigde mina nya skor, som jag gillar massa!
Elise heter de och de kommer från Vagabond.

Snaaaart

Nu är det mindre än 20 dagar tills planet lyfter, såvida inte det där askmolnet väljer att stanna så länge. Och det är bara 10 arbetsdagar att avverka tills det är semester. Wiho! Det känns lite overkligt att det snart är dags för resan som vi bokade i slutet på augusti. Men så spännande och kul. Dagar; spring iväg!!


Tacka vet jag hantverkare

Eller inte. Ja, de är duktiga och hjälper människor med saker som man kanske inte kan själv. Men att ligga och sova och väckas av att det går en slippmaskin på full fräs i lägenheten ovanför kl 07:02. Men, vad göra man åt det? Jo man går upp äter frukost och får lite saker gjorda. Har bland annat deklarerat, så nu återstår det bara att se om Skatteverket godkänner den. Hoppas!


Buzz: Dove Visible Care



Hade ju helt glömt att publicera det här inlägget, tur jag gick in på Buzzadors hemsida och såg att rapporteringen är senast i morgon! Hur som haver. För cirka 50 dagar sedan fick jag hem ett paket från Buzzador, ett företag som använder privatpersoner till att "buzza" runt information om nya produkter. En mun-till-mun marknadföring.

Jag blev utsedd till att testa Doves nya duschtväl Visible Care. Den sägs hjälpa huden läka och bil finare på bara 3 veckor. Och efter att ha prövat denna är jag hela amaced! Jag som vanligen har problem med torra fläckar på armarna, eksem etc blir av med dessa då jag regelbundet använder denna tvål.

Har delat ut ett par prover till vänner och familj, men har ett par kvar.
Vill du pröva?
Hojta!

Ett snabbt inlägg...

Nu är tvätten äntligen klar! Har hunnit med en snabb-kaffe på stan med Linnea och mamma därmellan. Jisses vad folk satt ute och myste, fast det är ju inte så konstigt. Underbart väder! Nu väntar en sväng till Gekås med pappa och syskon, ska agera peronal shopper åt syster som ville ha sällskap.

Projekt: Garderob


Just nu pågår Projekt:Garderob för fullt. Lika bra att få ordning innan den rena tvätten, som ska tvättas i eftermiddag ska in. Nu är sommarkläderna upplockade, lite utrensat till mamma och lite till Tradera. Ska allt få ordning nu, och hålla den! Men vet ju hur jag är och hur det kommer se ut om en veckan, men försöka går ju alltid. Eller?

Kommer med nya bilder på resultatet senare.

Att överträffa sina förväntningar

Jag kan om jag vill! Innan det bar av till gymmet idag så bestämde jag mig för att springa 3 km på 20-25 minuter. Då skulle jag anse mig vara nöjd. Vad händer? Jo jag slår det, och inte lite. 3 km på 19 minuter och 2 sekunder. Wow! Helt klart dagens bästa.


Turkost



Blått nagellack, nja.. Ja, så tänkte jag förut. Men efter att hittat detta och målat det på naglarna så är jag fast. Superfint! Perfekt till sommarens bränna. Finns på H&M för 49:50 kr.

Ge mig sommar!


Jag var inne på Facebook och började kolla på mina bilder. Och så kom denna upp. Den är klockren!
Ge mig sommar nu!
Längtar tillbaka till den där galna kvällen. Lite väl onyktert kanske...
Men visst hade vi kul Julia? Tihi.

Dagens bestyr

Då var det åter igen en ledig dag, eller två för att vara korrekt. Och det är så mycket jag ska få gjort. Men det är väl bara att göra en lista som vanligt och bita i!

(X) Städa
(X) Diska
(X) Tvätta
(X) Handla mat
(X) Rensa i garderoben
(X) Slänga ut Tradera-auktioner
(X) Laga lunchlådor
(  ) Deklarera
(X) Sopsortera
(  ) Börja förbereda inför resan
(X) Träna, träna, träna!
(X) Dricka kaffe
(  ) Gå promenad
(  ) Och mycket, mycket mer...

Inte bäst

Jag är kass, jag erkänner! Inte uppdaterat på flera dagar. Lovar att göra det snart, men har lite mycket att göra. Men ett maraton i inläggs-skrivande ska jag nog få ihop på torsdag, för då är jag ledig!

Tills dess; ciao!

Våren är här!



Så här såg jag ut i tisdags, på med skinnjacka och ballerina, nu är det vår!

Jag ska snart bege mig hemifrån, ska kolla upp en sak.
Samt hämta ut paket på Kvantum, sen blir det att åka till jobbet!

Ha en bra dag, och gå inte på en massa aprilskämt.
Det brukar alltid jag göra...

RSS 2.0