Förlorat benen

Ja det känns verkligen så. Jag och Ida var på Body Pump igår, vilket var tungt. Kroppen är helt död idag, men det är bara skönt!
Idag måste jag verkligen ta tag i mitt jobbsökande eftersom jag förhalat det den sista veckan då jag haft annat att göra. Trist. Men utan jobb får jag ingen lägenhet, och ingen lägenhet betyder att jag får bo kvar hemma. Nej det vill jag inte!

Mot nya höjder

Blev ett beslut om att investera i skorna jag kollat på ett tag när jag och Lollo gick på stan. Dom är råa, dom är snygga, och dom är höga! jag kommer synas då jag kommer bli runt 185 cm lång, men det skiter jag i för dom är såå snygga.DanceMania

Träning idag igen, blev DanceMania. Samma instöktör som i fredags, så jag hängde med hyffsat bra. Är helt slut i kroppen nu, men det är bara skönt. Dock är det tråkigt att gå och träna själv, så Ida du får se till att bli frisk snart!


Upp som en sol, ner som en pannkaka

Dagen började bra med att gå upp tidigt, kl 7 är tidigt för mig nu när jag vant mig vid 8-8,30. Var tvungen att följa med systern till tandregleringen, därav den tidiga timmen. Var på bra humör fram till runt 12, sen har det bara gått utför. Känner mig trött, ensam och hopplös. Inte på humör alls...

Belöning

Var inne på Kvantum efter träningen för att köpa nya numret av Sofis Mode. Blev även några kiwis och en Danone Vaniljkvarg, min favorit! Lite gott kvällsmål att mysa med samtidigt som Poirot går på tvn.Ha en trevlig afton!

Dans Aerobics

Nu har jag vart iväg på Atletica och tränat igen. Idag blev det Dans Aerobics, lät spännande, vilket det också var men svårt. i början kändes det som att jag bara stod och såg på, men efter tag började jag hänga med någorlunda. Och kul var det när tempot gick upp och discoljuset var på. Helt klart kommer jag vara där nästa måndag igen, men först ska jag öva stegen här hemma, så att jag får ut mer av träningen.

Tillbaka

För ett par veckor sedan tog jag bort min blogg för att jag var trött på den. Men de senaste dagarna har jag saknat möjligheten att skriva av mig samt sitta och pilla med layout etc. Så jag bestämde mig för att öppna den på nytt. Men denna gång ska den verkligen användas flitigt till det som var tanken från början; motivera mig och hjälpa mig att utmana mig själv samt hålla uppsatta mål.

// Josefine

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0