Godnatt!

Nu är jag hemkommen efter en lång fullspäckad och spännande dag. Jag är mätt och belåten, och trött. Var skönt att vara hemma redan nu faktiskt. Två glas vin blev det ikväll, alldeles lagom.

Imorgon är det må-bra-dag för min del. Jag ska ta hand om mig själv. Må bra och göra sådant som jag vill. Så det blir väl träna och göra i ordning lite i min stuga som ser förfallen ut och som inte alls är något avkopplande. Förhoppningsvis är det fint väder så man kan ta en promenad eller bara vara ute.

Nattinatt!

Lördag

Frukosten är uppäten. Väskan är nästan packad. Bussen går om 25 min. Ja, vad ska jag hitta på? Jo, först är det jobb som gäller 9.30-17.30. Sen byta om för att åka ner till fästningen för att gå på Mord på fästningen och äta en god måltid tillsammans med arbetskamrater och lite annat folk. Får se hur kvällen slutar, men känner på mig att det itne blir sent då flertalet som ska med jobbar imorgon också.

Ha en trevlig söndag gott folk!

Jag ska...

Idag har jag tagit några beslut ang. olika saker.
  • Inget Sälen, dels för att jag inte har råd, samt för att det kommer bli kaos på jobbet.
  • Malmö istället för Stockholm med Ida. Billigare att åka dit, vilket gör att man får mer pengar över till shopping.
  • Filura fram en ny design till bloggen. Vill ha nåt mer grafiskt, och färgrant på samma gång.
  • Och jag ska (SKA!) lära mig att prioritera mig själv och våga säga nej.

Djuriskt

Jag var inne en sväng på H&M's hemsida och fann dessa skapelser. Och la en order(!). Ja, jag vet, jag ska ju inte köpa mer. Men! Detta kommer inte förrän i vecka 12, så har jag då inte närmat mig mitt mål med stormsteg så åker de tillbaka. Så hjälp mig nu hålla uppa motivationen!

Bilder från hm.se

Jag har syndat!

Var på stan då jag lunchade med min kära vän Sandra, som jag förövrigt inte träffat sen sista augusti. Gick in på Din Sko och blev tokkär i dessa två par. Och ja, de fick följa med hem! Jag har syndat! Men det blir inga mer kläder nu, för jag ska bli smalare, men skor kan man ju köpa för fötterna krymper ju knappast. Hihi. Nej det är stopp därmed nu hädanefter. 349 kr per styck.

Bilder från dinsko.se

Me likes!

Läste om bildredigeringsprogrammet Picasa 3 på Kenzas blogg. Det såg väldigt enkelt ut så jag tänkte pröva det. Det var då kul och väldigt enkelt!

Det här åstadkom jag på ett par minuter. Bilderna tog jag med macroinställning på min lilla kamera. Finns mycket man kan leka med!


Tisdag

Idag har jag vart ledig, det har vart underbart! Som tur är så är jag ledig imorgon också. Under dagen har jag hunnit med att först träffa Ida och luncha med henne. Sen åka en sväng efter en elvisp med mamma och efter det spinning på gymmet. Så nu är jag helt slut!
Trots att det idag är semledagen så har det inte blivit någon semla för mig del, duktigt! Smög sig dock ner en minibit kladdkaka, men jag har ju spinnat så det tycker jag inte räknas.



Klänningen är från Asos, skärpet från Gekås, och resten är väl inte svårt att gissa, H&M.

Måndag

Idag har jag verkligen fått mycket gjort. Dagen började med ett core-pass på gymmet, shit va det var segt. Sen en snabb dusch för att efter det ta en förmiddagsfika med mamma på Mignon. Mumsigt. Sen kolla lite butiker snabbat och efter det bussen till jobbet. Har jobbat fram till halv nio, segt. Men nu är jag ju ledig i två dagar.

Blev under dagen erbjuden att följa med Martina till fjällen i nästa månadsskifte. Hade inte suttit fel, så jag kämpar med att byta bort mina få dagar jag har den veckan.

Nu är det snart nanedags!

Min Utmaning Vecka 9

Veckan utmaning blir att träna minst 60 min per dag, med undantag för en vilodag. Om det är pass, gym, promenad eller löpning spelar ingen roll. Bara det är någon form av motion. Planeringen ser ut som sådan:

måndag - core
tisdag - spinning
onsdag - cardiomoves
torsdag - promenad
fredag - promenad
lördag - vilodag
söndag - promenad eller cardiomoves (beror på om jag jobbar eller ej)

NYSTART

Det har som vanligt gått och pipan de senaste veckorna. De kilon som jag duktigt lyckdes bli av med har nu kommit sig tillbaka lite smått. Därför har jag gjort en omstart på Viktklubb och ska nu, som jag alltid säger, kämpa och inte ge upp. Men faktum är att det började bra senast, med maten men inte träningen. Nu däremot är det träningen som går bra, men inte maten. Så förhoppningsvis ska jag kunna hitta tillbaka till min matkontroll och bibehålla min fina träning.

Det nya målet är att gå ner 7 kg, målvikt 80 kg, på 7 veckor.

Och jo denna gången ska jag för sjutton muggar klara det! Är besviken på mig själv att det slutar med kaos. För jag kan, jag vill och jag vet att jag har kunskapen för att fixa det. Så för att klara det och för att utmana självförtroendet tänker jag varje vecka utmana mig själv. Vad kommande veckas utmaning blir får jag fundera ut tills ikväll.

Jag ger inte upp!

SNÖ!

Kaos! Ja det ligger på ordentligt just nu. Var inte kul när jag körde från Linda för en stund sen inte. Hoppas det lugnat till morgondagen och att det är bra plogat. Annars blir det inte kul att köra till jobbet. Nu är jag proppmätt! Jag och Linda har ätit pizza, druckti Cola, mumsat godis och kollat Melodifestival. Trevligt var det allt! Nu ska jag krypa ut till min stuga och försöka sova.

Vilket klipp!

    

Var inne på asos.com och kollade lite, och fastnade för frisyren på den här modellen. Ett klipp, tre frisyrer. Jag behöver verkligen göra något nytt. Och något som går att variera. Denna frisyren är ju underbar! Tänkte använda frisören som mål för att gå ner 2 kg (85 kg) för att bibehålla motivationen som vart svag de senaste veckora. Nu är det bara att köra, för jag vill fixa frissan!

På vift i Borås

Nu är jag hemkommen från Borås. Och så trevligt det har vart. Det var kärt återseende, tacos, vin, melodifestival, öl, mintu-shots, rökpauser, X&Y, dansgolv, drinkar, mer öl, skratt, kebab och hör och häpna lite hångel. Trevlig kväll! Mådde som jag förtjänade antar jag. Idag har det vart besök på Knalleland samt mat på Max. Lite bilder från kvällen, resten ligger på Facebook.


Madde, Emily, Ingela, Sofie och Elin




Solsken i ögonen

Nu står jag på jobbet, vi har precis öppnat. Ute skiner solen, var underbart att köra till Ullared idag. Om man bortser från slökörarna som bara var i vägen. Jag har goda förhoppningar på att detta kommer bli en underbar dag. Bilen står utanför, pckad för att åka till Borås. Ska spendera kvällen, natten och morgondagen med mina köra kamrater från BC-utbildningen. Har inte sett dem sen i somras! Får se om det blir hemmakväll eller utgång, hur som helst ska det drickas vin och tjötas i massor. Och självklart är kameran med för att dokumentera det hela!

Ha en underbar alla hjärtans dag, för det ska jag ha!

Bläk!

Usch och fy och tvi! Pappa stod för middagen idag, och han har en förkärlek till levergryta. Jag har varje gång tidigare antingen lyckats vara borta eller helt enkelt sluppit äta det. Men idag tänkte jag att jag inte skulle vara så ohyffsad. Men det var det värsta jag ätit. Konsistensen är vidrig rent ut sagt. Smaken, visst ok, men nej aldrig mer!

Jag som sagt ledig idag. Har spenderat förmiddagen med sjukskrivna mamma och om ett par timmar är det dags för spinning. Har fortfarande inte löst problemet med helgen, och är inställd på att det inte blir något Borås. Men hoppet lever på att det blir det ändå. Får se helt enkelt.

Ha en underbar dag i solskenet!

Money, money, money!

Idag har jag håvat in goa pengar på Tradera då mina auktioner hade sluttid under dagen. Vad tycks?


Cashing!

Mina auktioner på Tradera är uppe i över 700 kr. Tänka sig vad man kan få för saker som bara ligger och skräpar här hemma. Får se vad det slutar på!


Uppdatering: Nu är det över 900 kr! Wiiiho!


Uppdatering 2: 1000 kr! Undrar vad det slutar på i morgon när de är färdiga?

 


Två veckors oro är äntligen över!

Det känns skönt. Att slippa oroa sig. Nu kan jag äntligen fokusera på kosten och träningen igen, det som blev lidande för min oro. Så nya tag igen, för jag ska allt nå mitt uppsatta mål!

Igår blev det ingen fika på stan eftersom Ida var tvungen att hoppa in och jobba. Men det blev istället Melodifestival och lite spel på kvällen istället, med henne och Per. Trevligt var det, och jag vann båda gångerna! Att ordspråket, tur i spel otur i kärlek, stämmer väl in på mig är då inget nytt.

Idag söndag så var jag tvungen att hoppa in för att jobba då flertalet är sjuka. Man tackar väl inte nej till pengar. Men hade gärna legat kvar i sängen för jag är dödstrött(!). Att jag sovit dåligt i flertalet nätter har tagit ut sin rätt, helt klart.

Nu ska jag jobba vidare!

Fredagsmys

Ikväll har jag bara suttit och kollat på lite tv. Har även plockat ihop träningsväskan för morgondagen och kläderna efteråt. Blir en sväng på stan efter passet. Ska äntligen få träffa Ida! Blir en fika med henne och Per, ska bli trevligt.

Ska strac försöka sova tror jag. Hoppas det blir lättare än igår. Somnade inte förrän kl 3(!). Inte bra alls.

Sov så sött!

Drygt 2 timmar kvar

.. till hemgång! Äntligen, snart, ledig helg. Det enda jag planerat är att jag ska träna i morgon och på söndag. Annars är jag öppen för förslag. Familjen dyker väl upp någon gång under morgondagen också¨, kan dom inte vara borta en vecka till? Är ju så skönt att vara ensam. Hmm, jaja.

Nu ska jag jobba vidare.

Det var då självaste ***!

Så fort jag kommer in i goda vanor så tappar jag dem lika fort. Har fuskat lite sedan helgen, och det märks direkt. Vilket kanske är bra? Nu börjar jag känna mig dallrig igen och känner mig pluffsig. Så nya tag från och med nu! Jag ger inte upp!

Trött

Det har vart en väldigt lång dag och jag är trött, men inte trött för sängen. Så det blir en stund framför tvn. Bara två dagars jobb sen ledig helg. Planerna för helgen är fortfarande öppna. Skulle gått ut med jobbarkompisar, men de ville ut och äta, passar tyvärr inte min plånbok för tillfället. Får väl se vad som händer. Förhoppningsvis lite träning och en sväng på stan kanske.

Vill hem!

Här är helt dött på jobbet. Snälla kunder kom och handla! Börjar bli hungrig också. Men har ju över en timma kvar innan jag får åka hemåt. Och säkert 2,5 timme tills jag är hemma. Funderar på att springa in på Campino och köpa med mig mat när jag ändå är i stan och väntar på bussen. Det lockar mig väldigt mycket en dag som denna.

Nu sitter jag och mumsar på detta;



På tallriken:
Vegetarisk Tacofärs (Soyafärs med krossade tomater och svarta bönor), sallad, gurka, tomat, majs, mager ost, stark salsa och vitlökssås.

Tillbehör:
Nachos med ostsmak och Citronsoda.

Nam-nam!

Soligt!

Det är härligt när solen skiner, för då gör även jag det! Idag har jag vart duktig och hämtat emballage till mina Tradera auktioner, ska även se till att få ut fler innan kvällen. Har ätit lunch med mamma på stan och lämnat in bilen på service. Dagen känns obekymrad, skönt! Problemen får jag ta när svar dyker upp.


Idag går jag klädd i svarta byxor, rosa linne och sjal från H&M.
Den rosa t-shirten är inhandlad i Bulgarien och västen är ett Tradera-fynd och kommer från Forever 21.


Måndag

Och jag är ledig. Idag har jag allmän ångest efter helgens gottande. Har ätit en massa godsaker, tårta, kakor, chips. Ja en massa. Så vikten är inte att tala om idag, får vänta tills nästa vecka. Så idag är det nya tag. Något som jag är nöjd med förra veckan är att jag kom iväg på 4 träningspass, samt höll min utmaning; inga kläder. Hittills idag har jag lyckats rensa lite och lägga ut lite auktioner på Tradera. Ska försöka få ut lite mer under dagen. Vad som annars ska göras har jag ingen aning om. Borde ta mig ut på en promenad.

Jag mår bättre

För stunden i allfall, och det är alltid något. Har idag pratat av mig med Ida, tränat samt kvällsfikat med Linda. Börjar bli en vana att vi ses över kaffe och frallor efter helgen. Det är trevligt för man får ventilera det som hänt och bara prata strunt.

Nu blir det mys framför tvn tillsammans med kissen!

RSS 2.0