Morgonstök

Jag är inte direkt den som är ordentlig på morgonen och får saker gjorda, inte ens när jag börjar 12. Men idag gick jag upp klockan 9. Målade, vattnade blommer, installerade lampan som jag köpte igår samt tog upp lax för morgondagens lunch. Hann även ner till stationen och hämtade ut ett paket från Buzzador.

I morgon tänker jag också försöka gå upp tidigt, men då för att få gå till gymmer och springa! Heja mig!


Stoppa snökanonen!!

Nu vräker snön ner, igen! Varför? Räcker det inte med, vad har vi, 50 cm?

By the way, träningsvärk så det skriker om det. Men måste ta mig till gymmet idag för lite kondition.
"Hinner" bara träna idag och på lördag, så jag har inget val.
För övrigt är det städ och tvätt som gäller.
Så där skoj va...

Hemma-fix


Idag är jag en hemma-fixare. Vill man göra förändringar så får man ju själv ta tag i det. Eller hur? Så idag börjar jag projekt Måla hatt- och skohylla vita, istället för den fejk-valnötsbruna färgen den har haft. Får se hur resultatet bli, men det är värt ett försöka i vart fall. För jag vill ju ha vitt och ljust. Så det är bara att börja göra det.

En snöig lördag

Jisses! Det har ju kommit hur mycket snö som helst. Kom knappt ut ur porten i morse när jag skulle till jobbet! Väl på jobbet, en kvart försent, så är här helt dött. Inte en kund så långt ögat når. Rolig dag detta blir. Står istället och funderar över kvällen. Det är Melodifestivalen. Så det får bli lite mat och vin till det. Men vad? Vad ska du hitta på? Sitta hemma själv känns ju sådär, är ju faktiskt ledig i morgon. Fast samtidigt tycker jag det är skönt att bra sitta i soffan och vara själv. Hur som, dags att återgå till jobbet.


Det har vart en lång dag

Upp tidigt. Äta frukost, packa och köra hem alla saker till lägenheten. Jobba. Åka till mamma för städning och diskning så allt är fint när de kommer hem igen. Få skjuts hem av pappa. Hälla i mig en proteindrink, gå till gymmet. Köra slut på kroppen och gå hem. Äta kvällsmat och kolla på One Tree Hill. Nu - kroppen skakar, är kall och huvudet snurrar. Dags att sova kanske?

Mental förberedelse

Nu har jag sett över mina scheman på jobbet och kollat när jag kan träna. Målet är nu 30 träningspass innan Vårruset och solsemester. 30 träningspass innan den 4 maj! Det blir ett snitt på 2-3 gånger per vecka. Mental motivation kan man väl kalla det. Men nervös är jag för att inte hinna kunna springa 5 km när det väl är dags. Jisses! Bara att jobba på.


Nytt i träningsväskan



I fredags fick jag hem mina nya träningsskor som jag beställt från Brandos. Det är från Reeboks senaste kollektion och har inbyggda balansbollar i sulan(!). Detta ger en ökad träning i hela benen. Har testat dem nu under två träningspass och tycker att de är underbara. Lätta att springa/gå i, man tänker inte ens på den annorlunda sulan. Ett bra köp med andra ord! Kostade mig en tusing, men det är det värt. 

 


Alla ♥-dag

En söndag är nu över. En trevlig sådan. Började dagen med att förebereda mig för intervjun vid lunchtid. Var inte ett dugg nervös, förrän jag satt utanför dörren till konferensrummet. Intervjun gick bra, hoppas jag, om jag får jobbet återstår nu att se. Åkte sen hem igen för att packa ner allt plus Julia för att bo hos mamma fram till torsdags. Hon har åkt till fjällen, och lämnat mig med hus och syskon. Hur ska detta gå? På eftermiddagen var jag på Friskis med Kirsten och tränade. Mysigt. Körde bara kondition. Efteråt bastade vi och skvallrade i mängder.

Hur var er dag?

Fredagslyx


Då vart det fredag igen. Och det är jag glad för. Nu har jag tre dags ledighet, härligt. Ikväll ska jag rå om mig själv. Duscha, göra inpackning i håret, smöjra in kroppen i Body Shop's Bodybutter, noppa brynen, ta hand om naglarna. Njuta helt enkelt. Mysig musik, god mat och ett glas vin får nog göra mig sällskap också.

Jag ska på...

... INTERVJU! Wiiieee! Som jag längtat efter det samtalet! På söndag runt lunch är det, sen får vi se hur det går. Men håll alla tummar och tår för mig. För jag vill ha det!

En vanlig onsdag

Idag är jag på bättre humör, tror jag. Hur som helst så har jag vart på ett ordentligt pass på gymmet på förmiddagen. Även tvättat och försökt städa, men Lollo kom och störde mig. Men det är jag bara glad för! Så vi har ätit lunch, druckit kaffe och bara umgåtts. Trevligt. Nu är det två dagars jobb som väntar och sen tre-dagars-ledig-helg.

By the way - 82 dagar till semester!

Värdelös

Vad hände? Känner mig helt plöstligt helt värdelös och nere. Har inte kommit iväg till gymmet på en vecka. Vågen står absoult still, varken upp eller ner. Orkar inte städa och disken får gärna stå någon dag, inte härliga konsekvenser av det. Morrar till på jobbet för att jag tröttnar på allt, samtidigt som jag vill vara duktig och visa att jag kan och vill. Av alla jobb jag sökt hör jag inte ett skvatt. Känner mig kass. Inte ens katten vill ju sova brevid mig längre...

Vill att allt ska vara annorlunda.
Vill ha utmaningar.
En ljus och vit lägenhet.
Färglada kläder.
Fin i håret.
Vill ha vår!


Lite glamour i den grå tristessen?



Haha! Wow! Har precis sett första avsnittet av TV3Plays serie Glamourama. Serien där vi får följa med tre bloggerskor i deras vardag och det glamorösa livet. Nägot som fick mig att öppna ögonen är verkligen hur mycket de här tjejerna jobbar(!). De är i min ålder och är igång dag som natt. Hur får de all energi? Nej, dags att se nästa avsnitt!

I ♥ Gekås



Visst är det härligt när man kan göra fynd?
Idag när jag var inne på Gekås så ser jag att de har Maybellines mineralsmink, som jag redan bestämt mig för att testa. Och hela 50 kr billigare än i butik. För har för mig att de kostar runt 159 kr i vanliga butiker, men på Gekås 109 kr. Blev dock inget köpt idag, ska göra slut på det jag har hemma först.


1 500 000 svenska riksdaler

Igen som har det över att ge till mig? Hittade en underbar bostadsrätt på Granitvägen 19. Hade passat mig som handen i handsken. Men har ju inte ekonomi nog till det de närmsta åren. Suck.

Frestelser

När jag var hemma hos Lollo så bakade hon bröd.
Sedan åts det smörgåsar.
Och gjordes pannkakor!
Men duktig som jag är så var jag inte ens frestad!
Gick istället hem och gjorde mig en köttbit och sallad.

Onsdag

Idag är jag ledig. Känns som att jag alltid skriver det? Men det råkar vara då som jag har tid och ork till att skriva här.
Idag vaknade jag runt nio tiden. Sovit gott efter gårdagens träningspass och pulsande i snön. I övrigt har jag inte gjort jättemycket. Känns det som i vartfall. Har gjort i ordning lite i köket, då det såg ut som sju svåra år. Lagat lunch. Och slängt ut lite Viktväktarsaker på Tradera. Nu i eftermiddag har jag lite kvar att stå i. Ska dricka kaffe med Lollo, handla mat samt ladda poden med musik. Riktigt jobbigt. Hihi.

Om någon är intresserad av VV-kokböcker finner ni dem här.


Köpt!

Nu är den inhandlad!
Efter jobbet är det direkt hem för laddning och påfyllning av musik.
Sen bär det av till gymmet!

Träningskompis?


Har inte vart på det bästa humöret på jobbet idag känner jag. Men när jag såg denna lilla sak i en av lådorna på en pall så blev jag kär. En sån här ska nogfå följa med mig hem idag och vara min träningskompis framöver. Jag har alltid med mig mobilen att lyssna på musik, men den är ivägen och jag känner inte att jag kan koppla bort allt då heller.
Tycker jag är värd en liten rosa spelare!

 


Det var en bra vecka

Veckan som var har varit en riktigt bra vecka.
Hållt mig till kosten.
Kommit igång med träningen.
Och tappat 1,5 kg!
Nu är det bara att fortsätta och jobba på!

RSS 2.0