Upp och ner, ner och upp...

Ni får ge er till tåls. Jag ska skriva om allt som har hänt och händer i mitt liv. Träningen, vännerna, festkvällarna som bara blir fler och fler, den nya sängen och allt där till... Så länge bjuder jag på det här;

Jag har nått målet 85.4 kg innan semester
och
jag har köpt ett par shorts i storlek 42 på H&M.

Min stora rumpa börjar då allt bli mindre,
även om jag själv inte ser det då propotionerna är de samma...

Ni är för söta!

Och är jag är kass på både skriva och ge respons... Ja, visst är det ett angenämt problem att kläderna är förstora. Blir förvånad varje gång jag ska ta på mig och slipper klämma i mig plagget. Men ack så glad! Vet då inte riktigt vad som hänt, men helt plötsligt går det framåt av bara farten.

Nu ska jag dricka upp min energidryck sen bege mig till gymmet för ett pass Zumba!

Stor kram till er!

Bekymmer...Jag har ett jättestort bekymmer, min kläder är förstora! :D

Senast jag hade på min denna gråa tröja satt den tight, nu är den så slapp som det bara går med massa tyg till övers. Det är härligt att se resultaten så tydligt. Bara att kämpa vidare!

Måndagsvägning


Mitt slit har äntligen gett resultat!

Under veckan som var har jag nästan gett allt jag har, när värmen inte slagit ut kroppen totalt. De första fyra dagarna blev det både träningspass och promenad. Sen kom värmen... Då blev det inte mycket motion, desto mer vatten och lite chips. Men, vad gjorde det? Jo det gav mig en rejäl dip på vågen!

Idag stod den på 86.3 vilket betyder att jag har 0.9 kvar till -5 detta år och 1.3 till magiska 85!

Om 12 dagar stämplar jag ut på semester, klarar jag det tills dess tro? Klart jag gör!

Vet ni vad?

Jag vet, jag har inte bloggat på över två veckor. Och vet ni vad? Jag mår bättre än någonsin. Om det har med icke-bloggandet eller all träning är en bra fråga. Men jag känner mig avslappnad, ingen prestationsångest eller "måste-blogga"-panik.

Detta skapar dock ett dilemma, fortsätta eller sluta?

Och tack kära ni för att ni finns!

RSS 2.0