Min prinsessaSitter på sängen och skriker, gör hon.
Får följa order och gå och sova helt enkelt.
Jag följer minsta vink tills jag fått bättre diagnos.
Godnatt!

Ups and downs

Livet är verkligen som en berg-och-dal-bana. En stund får man positiva känslor och besked. Sedan kommer sämre saker. Det positiva är att jag nu är inne i en slapp arbetsperiod och att det är Stockholmsresa till helgen. Det motsatta är att vetrinärbesöket resulterar i fler besök för undersökning av fel på min fina ögonsten. För övrigt vill jag bara lägga mig och dö. Ge mig ork och energi att göra saker som är bra för mig, som får mig att må bra. Vad vill jag? Vart ska jag?

Efterlängtat

Efter att ha jobbat 9 dagar i sträck har jag nu en efterlängtad ledig dag, eller två. Idag kämpar jag med att ta tag i alla sysslor som måste göras mellanåt. Försöker även renas i lite lådor. Sånt som bara blir liggandes, aldrig används och sedan bara är ivägen. För nästa helg är det ju Stockholm och då vill jag ju kunna fylla på med lite nytt.

Lite andra måsten idag:
- skicka Traderapaket
- skriva en ansökan
- hitta en tvättid
- hämta paket på Pressbyrån

Som belöning
blir det en fika med mamma och systrar för att planera trippen!

Neej...

... huvudet spinner...

Skaka rumpa

Haha. Ja det gjorde vi igår. Är glad att jag övertalade mig själv att hänga på trots jobb, för vilken kväll det var! Först förfest hos Jelle sen ner till Bodegan som hade öppet sista lördagen för sommaren. Folk var som galna, så även vi. Vissa värra än andra. Tanken var att gå hem runt midnatt, men ja ni kan ju räkna ut själva, så blev det inte. Inte förrän 02:30 låg jag i sängen i hopp om att försöka sova.

Efter 5 timmars sömn var jag lagom seg.
Överlevde trots allt hela dagen på jobbet, har till och med vart på gymmet!
Så i natt kommer jag nog sova som en sten.

Goda vanorInnan när jag hade mina sena veckor på jobbet, dvs börjar kl 12, så gick jag upp vid 10. Men denna veckan har jag gått upp kl 8 varje morgon. Och så mycket man får gjort! Härromdagen var jag ute och sprang, idag har jag vart på gymmet. En god vana som jag ska försöka bevara. Inte bara träningen blir av, utan även måstena här hemma. Igår hann jag utan problem med ett stort lass disk och sedan njuta av frukost framför tvn en stund. För unna sig behöver man ju också emellanåt.

Igår fick jag reda på när jag får hämta tillskottet till familjen.
7 september

MorgonrundaIdag vaknade jag runt 8-tiden. Så jag tog på mig och sprang ut på en morgonrunda.
Det blev 2 varv på Brunnsbergsslingan och hem.
3 km på 22:06
Är lite fundersam över om tiden är rätt, då min klocka krånglade.
Och jag tyckte det gick väldigt bra.
Men morgonträning är fortfarande inte min grej, trots att det går bättre och bättre.

Lediga måndag

Idag är min lediga dag. Har jobbat i 6 dagar, ska troligen jobba 9 dagar nu som kommer. Så idag är en välförtjänt dag av vila.

Jag vet att jag vart dålig på att uppdatera, men sen förra inlägget har jag haft en rejäl svacka. Men jag kämpar mig uppåt, och mår bättre än på länge. Idag försöker jag få tag i lägenheten igen. Ligger saker överallt, en massa disk och tvätt på torkställningen. Behöver få ordning, hitta en balans.

Som en morot har jag bjudit hit några vänner på paj i eftermiddag.
Är ju så där molnigt och regnigt så det är perfekt.

Solen skiner...

... men mitt huvud sprängs snart. Ja, så känns det.
Får väl ta mig ut på en promenad så kanske jag piggnar till.
För kaffe hjälpte inte.


Ge mig energi!

Lysestrand

I helgen har jag vart i Bohuslän. I Lysekil, på Lysestrand för att vara exakt. Detta är en scoutgård där många tillbringar sin sommar på olika vis. Vi var där för tvillingsyskonen har vart på konfirmationsläger och vi skulle närvara på själva cermonin. Vi har sovit i tält, ätit en massa god mat och umgåtts med de närmaste och alla andra konfirmand-familjer.

Då jag själv var scout i lite mer än 10 år så kom jag snabbt in i stämningen på platsen.
Påmindes om det positiva med det hela.
Saknar det lite...

Smart som jag var, eller inte, när jag planerade mitt träningsprogram så glömde jag ju av denna helg. Så träningen fick ge vika. Men jag jobbar på att komma ifatt. Idag blev det båda 3 km löpning och ett pass på gymmet!

Idag har jag även hunnit med ett litet äventyr. Jag och Ida styrde bilen mot Lerkil, utanför Kungsbacka, för att kolla på en potentiell ny familjemedlem till mitt lilla boende. En liten svart(!) krabat är tingad och förväntas flytta in om en månad. Längtar!


Det närmar sig

Idag är det 4 veckor kvar tills det är dags för vår Stockholms-weekend.
Shopping, sällskap och Tjejmilen.

Buzz: Berocca BoostFör ett par veckor sen fick jag möjligheten att testa på den nya Beroccan, Berocca Boost.

Berocca Boost är ett helt nytt mentalt uppiggande kosttillskott.

Berocca Boost innehåller B- och C-vitaminer samt guarana, en naturlig stimulant med snabb verkan. Berocca Boosts kombination av vitaminer, mineraler och guarana verkar uppiggande och minskar tröttheten vid psykisk ansträngning.

Jag har tidigare druckit mycket Berocca, med apelsinsmak, så denna föll mig tyvärr inte i smaken. Den är på tok för söt för mig. Dock ger den verkligen en kick som hjälper till när det behövs efter träning eller på jobbet.

Jag har lite prover kvar för den som prova.

Vill du också ha möjligheten att pröva nya produkter?
Klicka här!


Jag gjorde det!

Idag var träningsmålet att springa 7.5 km.
Och jag gjorde det!
Wiieee!

JAG KAN!

Tiden vart helt ok också, 55 min, samma varvtid som på 5 km.
Men den ska såklart förbättras.

MåndagsvägningVeckans slit med 300 träningsminuter har gett resultat!

Idag visade vågen -1.4 kg.
Dvs 92.7 kg.

Det går framåt

Då var det söndag. Skönt. Och vet ni, klarade första veckans träningsmål. Jösses. Helt slut, men en femtedel närmare målet. Jag har värk överallt, men känner mig piggare. Men det bästa av allt, jag sover som en stock!

Gårdagskvällen var supertrevlig. God mat och alkohol. Jag vet, jag hade satt en utmaning. Men gick ju inte så bra inte... Kompenserade det hela med att ta tyngre vikter på gymmet idag.

RSS 2.0