Jordgubbsblond...Detta ständiga hårdilemma. Jag är sugen på att bli strawberryblond igen. Eller ljus kopparblond som toningen heter. Jag gillar det! Samtidigt som jag älskar mitt blonda svall. Vill dock inte att det ska vara så intensivt som det var första gången, utan bara en ton av det röda. Men som alla vet, och som jag alltid åker dit på, så är det ju svårt att få ut röda toner ur håret. Ogillar beslutsångest. Vad tror ni?Uppdatering: Hittade precis att de släppt en ny kollektion innehållande flera ljusa nyanser av blond. Där bland finns min färg fast i ljusare ton. Kanske nåt att testa? Får väl ta ett varv till Gekås i morgon efter utbildningen och se om de har den.


Kommentarer
Postat av: ullisar

Jag gillar det morotsröda! Men det kanske är det som är jordgubbe?ps. förresten har jag letat fram en påse kattmat! men, den var helt oöppnad så jag kanske får lämna tillbaka den om jag ber snällt... den kostade ju nästan fyrahundra så jag ska iaf göra ett försök. men jag ska fortsätta leta efter de öppnade påsarna och isf får du dem gratis såklart!

2011-04-04 @ 22:03:31
URL: http://ullrika.se
Postat av: ullisar

(som vanligt litar jag inte på blogg.se... min kommentar syns inte men finns säkert nånstans där i cyberrymden och lurar...?!)

2011-04-04 @ 22:05:55
URL: http://ullrika.se
Postat av: Jossan

Ullisar: Ja det är samma sak ;)

Får du inte lämna tillbaka den så köper jag den självklart av dig. Bara skicka ett sms så gör vi affär. Krams

2011-04-04 @ 23:06:48
URL: http://minmorot.blogg.se/
Postat av: angi

fin fint :)

2011-04-06 @ 16:35:01
URL: http://angif.blogg.se/
Postat av: ullisar

Jag har letat... jag hittar inte... mjau :(

2011-04-10 @ 23:22:58
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0