Inköp

Igår var en riktig bilåkar dag. Var i Halmstad på förmiddagen med farmor. Vi skulle till Tiwest och kolla på soffa. Men den gubben hade glömt av mötet så det blev inget med det. Åkte istället till Severins, fann en finfin soffa, och vidare till Blooms.se och Chilli. Mycket fint fanns det, lär bli besök dit fler gånger framöver.

Väl hemma i Varberg igen bjöd farmor på god lunch. Sedan åkte vi vidare. Till Ikea. Då vart även farfar med. Meningen var att de skulle köpa våningsängar, vilket de gjorde. Men de övertalade även mig att nappa på ett bra erbjudande. Det är nämligen så att Ikea just nu har ett privärt erbjudande på bordet och stolarna som jag sedan länge bestämt mig för att ha i köket. Så det fick följa med mig hem. En sak mindre att fixa till lägenheten!Har även sett ut en soffa på Ikea som är en het kandidat till att bo i mitt sovrum; Karlstad i tyget Linneryd. Men det återstår att se.

Kommentarer
Postat av: angi

sånt bord har vi med... fast vita stolar =) Älskar det !

2009-06-03 @ 21:23:45
Postat av: ullisar

åhå! dom där stolarna är jag och Maddah väl bekanta med. om du vill ha hjälp att montera kan jag bistå med hjälp. i WSSS1 fick vi dryga tvåhundra spänn i timmen att pilla ihop Gilbertsar. gissar du inte betalar lika bra?:)

2009-06-03 @ 23:40:02
URL: http://ullrika.se
Postat av: Jossan

Ullisar: Ojoj 200 i timmen för att sätta ihop stolar är inte fel! =) Dock kan inte jag ge så gott betalt, men en kopp kaffe kan jag nog bistå med...

2009-06-04 @ 09:35:14
URL: http://minmorot.blogg.se/
Postat av: ullisar

två koppar, en pinnglass, lite sol på balkongen och it's a deal! - jag är en hård förhandlare som du märker :D

2009-06-04 @ 22:06:53
URL: http://ullrika.se
Postat av: Jossan

Det fixar jag ;)

2009-06-05 @ 09:56:28
URL: http://minmorot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0