Huvudvärk!

En dag på jobbet utan syre och en massa värme, ger huvudvärk. Och än har den inte lättat. Och syskonen gör inte det hela bättre. Tur det bara är en månad kvar här hemma, sen står jag med nyklarna i min hand!

Nu är det bara morgondagen kvar innan jag är ledig i två hela dagar igen. Vad ska göras då tro? Jo på tisdag ska det åkas till Halmstad för att testa soffa. Förhoppningsvis är det något jag vill ha, så att jag har den biten ur vägen. Men vi får se.

Sådan här soffa är det jag vill ha...


(bild: http://www.tiwest.eu/index.cfm?pg=4&pr=3)

... ja eller inte just den. Men den soffan i annan modell, och kanske samma tyg.

Efter 2 dagars ledighet...

... är jag faktiskt nöjd! Jag har väl kanske inte fått en massa vettigt gjort. Men jag känner mig tillfreds. Igår slappade jag mest. Men idag har jag både vart ute och sprungit (!) samt vart på stan en sväng. Köpte jag nåt? Nepps! Jo, vin och en pärm till mina lägenhetspapper.
I helgen är det jobb som gäller. Dock lite småsur över att jag får köra båda dagarna, men vad gör man inte för att ställa upp för kollegan som har flickvän som tar examen idag. Klart det ska firas! Han för köra en annan gång helt enkelt. Och på söndag är det ju bara jag från Varberg.
Något som jag verkligen ser fram emot just nu är semestern! Det ska bli så härligt. Den 11 juli börjar den, och börjar med en inflyttningsfest i min nya lya. Förhoppningsvis. Ska bli grymme-kul.

Nu är det dags att lägga sig framför tvn en stund, sen väntar sängen!

Soffprovning

Har bokat tid för att åka ner till Halmstad och företaget Tiwest för soffprovning på tisdag runt 14. Ska bli intressant. Någon som är ledig och vill ta en roadtrip kanske? Annars får jag ta tåget ner och gå mig en promenad, ligger ca 2,5 km från stationen, och det är ju inte långt.

I mina drömmar...

Som de flesta vet har jag tappat humör och intresse för det mesta för tillfället. Jag har varken lust till att träna, umgås med vänner eller hitta på andra saker. Något som jag däremot uppskattar är, hör och häpna, familjen. Igår hade jag och Linnea en trevlig kväll på Gekås där vi letade efter kläder till henne. Men jag jobbar på att komma på banan igen. Vill ta tag i träning och kost. Bli av med det som jag ständigt lägger på mig så fort jag trillar av pallen.
Jobbet tycker jag om att gå till, fördriva dagarna tills det är dags för flytt. En månad kvar nu! Nu är jag ledig i två dagar, så jag sitter och funderar på hur jag vill ha det. En sak är säkert - inget blekt och beiget! Mycket färger, mysigt och min stil.

Det här överkastet kommer ligga på min säng, kommer hem till mig om två veckor!

Nu i h*****e...

... stryper jag dom! Orkar inte med 5 sek till!

En ledig dag...

... gör mig tokslut!

Igår jobbade jag ju till 20.15. Tog bussen till stan efter jobbet och mötte upp Emma med pojkvännen Linus. Begav oss till Cheers & Beers och drack några öl. Ses tog vi följe hem, ja en bit fick gå halva ensam. Trevlig kväll!

Idag har jag mest vart hemma. Utomhus i solen. Gott. På eftermiddagen gick jag med pappa och Katrin till Tre Toppar och åt glass. Slut i fötterna efter det.

Nu på kvällen har jag slingat håret och klippt luggen något. Vet inte om det blev bättre, menmen.

I morgon är sista arbetsdagen för denna vecka, men det är mycket annat som också ska få gjorts. Handla mat, fixa Linneas hår till fotografering, köpa strumpebyxor och jobba självklart. Suck!

 

Sådär...

... då har jag skickat in ansökan till en intressant tjänst. Måste våga mig på att söka, men om jag kommer någonstans tvivlar jag på. Men utan att försöka så kommer man ju ingenstans. Så håll tummarna!

Ny vecka, nya tag

Då var det måndag, dags att gå till jobbet igen efter en dags ledighet. Veckoplanen ser ut som sådan;
  • mån - jobb 12-20
  • tis - jobb 12-20.30
  • ons - jobb 12-20.30
  • tors - spinning
  • fre - jobb 12-20.30
  • lör - Linnea's konfirmation
  • sön - ?
Får försöka få in lite promenader och umänge med vännerna.
Nu bär det snart av till bussen som tar mig vidare till Ullared.
Ha en trevlig dag!

Äntligen fredag!

Idag mår jag bättre. Och jag har kommit fram till avsaknaden av träningen är det som får mig att "spåra ur" emellanåt. Så nu bli det någon form av motion dagligen, bättre 20 min promenad än inget alls. Rensar huvud och kropp.

Så slut på gnällandet, det gör ju faktiskt inte livet bättre.
Ha en underbar dag!

Kluven



Idag har jag mått jättebra, men ändå känt av bitterheten. Jag vill bara flytta nu på en gång. Stänga in mig i min lägenhet, ska mitt hem och min oas. Just nu känner jag bara för att stänga av verkligheten. Ångesten för att pengarna inte räcker till, för att jag inte räcker till. För allt. Har god lust att avboka söndagens planer för att slippa riskera att bli ratad, eller att rata. Börjar bli osäker på mig själv igen, och det gillar jag inte alls. Jag vill leva. Jag vill våga. Men nu tar det bara stopp. Suck!


Onsdagskväll

Halvvägs genom veckan, yes! Snart helg! Idag har jag jobbat, och efter det blev det fika på Espresso House med Linda. Mysigt värre. Sen gick jag till Kvantum för att handla till tacopaj. Syster Linnea gjorde mig sällskap till maten, alltid trevligt med umgänge. Nu sitter jag framför tvn och en tvådelad thrillerserie. Sådär bra. Men men. Ensam hemma är jag i allafall, både skönt och läskigt. Stort tomt hus alldeles själv. Men det överlever jag nog.

Snart är det läggdags, hoppas på en skön natts sömn.

Tankarna far runt

När man går hemma ledig far tankarna runt ordentligt. Idag har jag gått runt och funderat över min kropp. I morse tog jag på mig en kjol som jag köpte förra sommaren men aldrig använt då den vart för liten. Detta betyder att jag gått ner en storlek sen förra sommaren. Men änd går jag runt och känner mig större än någonsin. När jag har på mig träningskläderna känner jag mig smäck och fräsch, för då gör jag något bra. Men så fort vanliga kläder åker på känner jag mig stor som ett hus.

Jag vet att jag inte kan bli smal, men jag kan då bli fräschare och inte minst känna mig bättre. Det är min filosofi det!

Jag ger då inte upp

Förra veckans mål gick ju sådär då jag hamnade i en mental svacka. Så jag kör på samma mål denna veckan. Bara att börja om när det gått skit, ingen ide att ge upp för då kommer man ju ingenstans. Har en snäll arbetskamrat som ska hjälpa mig ett träningsprogram så jag får ut nåt mer optimalt som passar mig. Tacksam till max!

Nu ska jag ut och putsa fönster, sen middag. Och efter det blir det spinningpass. Och idag tänkte jag köra på att även cykla dit och hem som jag gjorde för två veckor sen. Bra för förbränningen.

Med ett leende på läpparna...

... sitter jag nu i min säng och ska snart sova. Det som jag lyste upp min kväll var helt klart mitt filmval. Ikväll blev det Djävulen bär Prada. Underbar film! För mig som är intresserad och inte minst har kunskap om modebranchsen var detta en himmelskt rolig film. Ja, betyget syns nog på mitt ansiktsuttryck. Helt klart en film att se igen!

Lördagsmys

Datorn. Tvn. Kissen brevid mig i sängen. Godispåse. Snart en tjejfilm. Det är min lördagskväll. Underbart att bara ta det lugnt. Men samtidigt motvilligt. Får se om någon lyser upp min kväll eller inte. Slappas ska det nu!

Fredagsångest?

Nej faktiskt inte. Är bara grymt trött. Det är jobb, jobb, jobb som gäller just nu. Men något som får mig att gå framåt just nu är min nyfunna bekantskap. Har haft kontakt med så många killar, träffat ett par, men nu har jag nog hittat något i min smak. Som är mer lik mig. Men det återstår ju att se tills vi ses i verkligheten. Förhoppningsvis blir det om en vecka. Jobbar ju en massa, men nästa söndag är jag allt ledig. Vi får väl se helt enkelt. Nog om det!

Ha en underbar fredag!

Kära vänner

Jag tror många av er som träffat mig de senaste dagarna har nog upplevt mig som irriterad, bitter, tyst och tillbakadragen. Bitter är jag av en viss anledning, men det är inte det som vart problemet just nu. Jag är en ensamvarg. Jag är inte van vid att vara ubersocial. Och det senaste har jag vart detta. Men det har tagit stopp.

Jag har aldrig haft lätt att träffa nya människor, men jobbet har hjälpt mig. Tvingat mig. Nu har jag ju till och med vågat mig på dating. Så vad hände? Jo det blev för mycket.

De senaste månaderna har jag flängt från en person till nästa, knappt vart hemma. Nu inser jag att jag inte orkar. Men jag kan inte säga nej. Jag är för snäll. Jag måste lära mig säga nej, eller sätta motkrav. Jag älskar mina vänner, och har aldrig haft så många som idag, men jag behöver min egentid också. Det är underbart att gå promenader ihop, men också att gå själv och släppa allt som hänt under dagen.

Hoppas ni inte misstolkar mig nu, utan hjälper mig istället...

Tillbaka på jobbet

Efter att ha vart ledig i sju dagar är jag nu tillbaka på jobbet. Och det är faktiskt skönt! Det är underbart att vara ledig, så länge man vet att man har nåt att komma tillbaka till. När vi slutade ikväll åkte jag med Larsson hem. Blev avsläppt vid sjukhuset och var duktig och gick de 3 km hem. Börjar ju faktiskt bli lite stressad över att inte hinna med mitt veckomål. Behöver ett spinningpass till för att det ska gå utan problem. Hoppas det är någon som avbokar i morgon.

Nu ska jag svara på lite mail på HP.
Sov gott!

Återbesök

Idag har jag vart i lägenheten igen och kollar runt lite. Längtar tills den äntligen är min på riktigt! Men det är inte lång tid tills dess, bara 8 veckor. Har dock lite pengaångest då jag borde sparat ihop mer än jag gjort under dessa månader som jag bott hemma. Men det får gå bra ändå.

kollade runt i lite möbelbutiker med Ida idag, fann mycket fint. Blir nog en runda till Select i Falkenberg framöver också då jag hört att de ska ha en massa fina soffor. Hoppas det finns något som galler mig i smaken.

En måndag

Dagen har, som kan läsas i tidigare inlägg, gått upp och ner. Träffade Lollo på förmiddagen, sedan hem för lunch. Ett besök hos Farmor och Farfar. Sen ett spinningpass på gymmet. Utan träningen hade min dag nog gått åt *******. Den får mig att må bra och vara stolt över mig själv. Alltid något. Så idag har jag bränt ca 670 kalorier. Inget vetenskapligt, men något att gå på. Så nu har jag bara 2330 kvar åt resten av dagarna.

I morgon är min sista dagen på ledigheten. Sen är det jobb som vanligt igen. Morgondagen ska spenderas med Ida och kolla på möbler. Sen ta en tur till min kommande lägenhet för att kolla färger, mått och lite andra små saker.

Jag är bitter

Har gått runt ett par dagar nu med denna känslan. Bitterhet. Och det blir inte bättre av att det påpekas från omvärlden(!). Jag borde vara nöjd med mitt liv. Jag är 22 år, har ett fast jobb och snart eget boende igen. Underbara vänner och en knasig familj. En bebis till katt. Pengar är väl inget jag badar i, men heller inget som jag inte har. Trots detta har jag ändå ett stort tomrum. Ett stort svart hål i mitt inre. Som behöver energi. Uppmuntran. Närhet. Jag vet vad jag behöver. Men vart finner jag det? Vem kan få mig att skina som solen?

Veckomål

När pengarna tryter får man lägga fokus på nåt annat. Jag har valt att nu engagera mig veckovis i min viktnedgång och min träning. Så denna vecka ser mitt mål ut som sådant:

- 1 kg
3000 MK (motionskalorier)

Vecka för vecka, små steg framåt.

Valborg'09

Ja kvällen kan bara sammanfattas med dessa bilder och orden; vin, vänner, skratt och bakfylla.


RSS 2.0