En tur i Göteborg

Idag har jag vart på utflykt till Göteborg tillsammans med Lollo.
Åka tåg, shoppa och dricka kaffe.
Det är mysigt det!
Här kommer ett bildregn över dagens shoppingfynd!

Det ser inte mycket ut för världen, men allt detta fick plats:

Örhängen, 39:50 kr, Indiska.

Doft, 295 kr, Kicks.

Men efter utnyttjade kuponger blev det 211 kr, kap!

Skinnjacka, 399 kr, H&M.

Ytterligare ett kap, 209 kr, då det var klubbdag och jag hade kupong.

Korg, 89 kr, Granit. Hjälper mig hålla ordning på mina burkar och flaskor.

Korg, 89 kr, Granit. Ytterligare en korg, men denna till vitaminet etc.

Skål, 69 kr, Lagerhaus.

Står på byrån i sovrummet och är fylld med nagellack.

Söker efter fler skålar/fat/glaskupor att ha för förvaring av smycket etc.

Några tips?


Det blev en del bilder, men  får ju kompensera för det då jag i vanliga fall är kass på det. För övrig så kan jag tipsa om att köpa Duo/familje-biljett på Öresundstågen när ni ska till Göteborg nästa gång. Så vida ni är två vuxna. Laddar ni ett värdekort så kostar det 126 kr, enkel väg, för er båda. Billigt! Under dagen har det fikats en hel del på Espresso House. Mumsigt. Men de extrakalorierna var jag duktig och sprang bort när jag kom hem då jag var löpsugen. Börjar jag bli knäpp? Hihi.

Morr!!!

Jag förstår mig inte på min kropp. Ger snart upp...

Söndag... igen.

Då vart det söndagskväll. Helgen gick på tok för fort. Men den har vart trevlig. Igår, lördag, var det först jobb som gällde. Lönehelg och Ullared betyder oftast en herrans massa folk, men blev inte alls så farligt som jag trodde. Kunde till och med smita lite tidigare. Vilket var bra då systern hade födelsedagskalas. Hela 16 år. Tiden går fort, minns ju som om det var igår när det var dags för henne att ploppa ut.
Efter att fått i mig lite tårta och kaffe och vart social så åkte vi, alla utom födelsedagsbarnet som skulle ha kompisar på besök, in till Big Boys för att äta kvällsmat. Mums! Ribbs med pommes och ett glas rött. När vi var klara vid halv nio tiden hade jag inte alls lust att gå hem så jag traskade hem till Lollo och Christoffer istället. Där dracks det champang och öl. Trevligt afton.
Idag vaknade jag si så där kvart över elva halv tolv, sommartid. Gjorde ett försök med att städa, men gick så där. Fick bara diskat. Efter mat och kaffe bar det av till gymmet med mamma för kondition och styrka. Det går framåt, yeah! Vårruset here I come!

I morgon är det Götet med Lollo, det ska bli mysigt.

Jag ska bli bättre på att uppdatera, jag lovar!

Mindre än 40 dagar kvar


Det börjar närma sig Vårruset. Jag var rädd för att jag inte kommer klara det under 30 min, men dagens träningspass visade på att jag nog faktisk kan. Bara jag vill! Sprang två korta pass på löpbandet á 1,5km. Första rundan gick på 9,46 min, vilken jag var väldigt nöjd med. Och efter styrketräningen, innan, vi skulle hem, så tänkte jag att jag gör det igen. Var förberedd på att jag skulle komma närmare 10 min då jag tränat en massa annat. Men inte, blev snarare bättre! 9,32 min. Så nöjd!

Bara att bita i och fortsätta, behöver dock öka på längden...

Nyheter i bokhyllan

Idag kom det hem ett paket från Bokus med lite nyheter till bokhyllan.
Något att njuta av. Något för insidan. Något för utsidan.

Det tickar på...

Semestern närmar sig med stormsteg, bara 43 dagar kvar. Eller ja tills flyget går, bara 40 dagar kvar till ledighet. Gillar! Är ju bara lite mer än en månad. Underbart!
Men det är inte bara dagarna som tickar, även vågen börjar ticka nedåt. Äntligen! Har tränat hårt nu i 7-8 veckor och ja jag är fullt medveten om att jag bygger en massa muskler. Men behöver ju motivationen till att fortsätta genom att se vågen gå nedåt, vilket den nu börjar göra. Ska allt se till att jag är under 90-sträcket, och en bit till, innan det är dags för semestern.
I övrigt är allt ok. Helgen var trevlig. Började dagen med frukostdate med Ida på Mignon. Scones och te, mums! Sen en sväng, utan shopping, på stan. Dagen fortsatte med träning med syster. Och efter det var det bara att bege sig hem till Ida där det bjöds på mat och trevligt sällskap. Avslutade kvällen på Oscars. Igår, söndag, så sov jag länge. Tränade med mamma och syster samt var social hemma hos båda föräldrarna. Tur att jag var ledig idag med så jag fick en riktig slappardag.

Äntligen, äntligen...

... FREDAG! Som jag längtat. Det har vart två veckor slit på jobbet, men nu är jag äntligen ledig. Ser fram emot en mysig helg som tillägnas mig själv och som ska spenderas med viktiga personer i min närhet.

Nu ska jag däcka på soffan, för jag är sjukt trött efter en dag med gubbar och tanter som tror att de är roliga och kommer med dumma kommentarer.


Helt slut

Att ta med syster till gymmet är rena döden. Jisses. Helt slut är jag, så jag kommer nog sova gott.

Längtar efter semestern mer än någonsin nu. Kollade på mina sommarklänningar som sa: Sol kom, kom, kom!

Dags för lite ny kunskap?

Camilla, på jobbet, fick det att börja gro i mitt huvud. Om man skulle ta och läsa några kurser på distans till hösten. Frågan är bara vilken studietakt jag ska välja. 50% eller 25%. Med 50% har jag ju faktiskt rätt till studiebidrag, och det borde jag ju klara av upptill jobbet?

Kurser jag funderar på är:
- Information och layout A
- Branch och produktkunskap
- Försäljning och service
- Inköp och varuhantering
- Praktisk marknadsföring
Och lite andra...

Kurserna finns på Vuxenutbildning i Varberg i samarbete med Miroi.


Planering...

Nu har jag lagt önskemål om semester i sommar!
Ser verkligen fram emot sol och bad!

Men först vill jag ha vååååår!

Att leva som man lär

Jag säger till alla som klagar på att de väcks av telefonen att stänga av den. Men gör jag det själv? Nepp. Idag är jag små irriterad på grund av störd nattsömn.

02:45 sms... det är jag van vid, så det är lätt att ignorera och somna om.
03:07 telefonen ringer... varför i hela friden? Aldrig hänt innan!
07:11 sms... från Posten??

Jisses. Får väl börja leva som jag lär helt enkelt. Installera en väckarklocka och stänga av mobilen hädanefter.

Vilken underbar dag!

Idag har jag verkligen njutit av solen. Gick hemifrån vid 11, ner på stan för att göra lite ärenden. Började på Body Shop där jag införskaffade schampo och balsam, samt en ny bodybutter. Gick även med i kundklubben, så fick bodybuttern på köpet. Gillar! Gick sedan vidare till Specsavers för bokning av linsundersökning och sen till Hårporten för klipptid. Jag ska bli blond igen! Sedan tog jag en snabbis på H&M, vilka fina bikinisar de fått in, men bara upp till 42. Gillar inte! Vidare till Espresso House där en vaniljlatte inhandlades och sedan gick jag mot södra Fästningshörnan. Där satt jag och njöt av denna härliga utsikt i runt 20 minuter.

Fantastiskt fint, och så härligt skönt i solen!

Tog mig sedan till Hajen för lite matinköp. Nu är jag hemma och är nöjd över hur härlig dan har vart hittills.

Dock fick jag ett tråkigt, eller jag vet inte, besked idag. Fick inte jobbet jag sökt. Men av någon anledning så känner jag mig lättad?! Skum känsla. Men nu känner jag att jag kan fokusera på mig själv till 100%. Nu ska det där självförtroendet som jag hade förra våren byggas upp igen.


Resan är betald!



Det är 61 dagar kvar!
Och resan är betald, för min del i vart fall.
Härligt att känna att det närmar sig!

What?

Magkänslan säger mig att nåt är fel. Nåt gör mig orolig. Men vad?

Kanske jag ska ta kloka Ullrika på orden, sluta fundera tjejen!, och bara gå och sova?

Bra start på dagen

Idag känner jag mig duktig. Gick upp vid nio, åt frukost - havregrynsgröt! Gjorde mig i ordning och gick hemifrån en timme innan det är dags för bussen att gå till jobbet. Varför? Föratt få mig dagens motion. Gick mig en härlig promenad i solen. Gick från Brunnsberg - ner till MC'D - bort till rödljusen - upp till Blomsterlandet - och hem till Linda för att plocka upp henne till bussen - och till sist till Håstenshallen. En runda på nästan 5 km. Då har jag vart duktig för idag!


RSS 2.0